Afbeelding

Gratis Voorlichting Stress en ontspanning

di 9 november 2021 Ommen

Op donderdag 25 november vindt er in Ommen van 15.00 tot 17.00 uur een voorlichting plaats over Stress en ontspanning. De voorlichting wordt gegeven door een trainer van Impluz (Dimence Groep) en is geschikt voor werkende inwoners uit de gemeente Hardenberg en Ommen met stressklachten. Er zijn geen kosten verbonden aan de voorlichting.

Voorlichting Stress & Ontspanning

Een interactieve bijeenkomst die je inzicht geeft in het herkennen van stressfactoren en hoe je ontspanning in jezelf kunt vinden. Tevens krijg je handvatten aangereikt om (beter) om te gaan met stress, spanning en negatieve gedachten.

Hoe herken je stress? Wanneer wordt stress, spanning negatief en ontwikkel je psychische of lichamelijke klachten? Als je merkt dat de stress oploopt, je op de automatische piloot leeft, bepaalde klachten niet overgaan of gewoon functioneren moeilijker wordt.

Ben je vaak moe? Zie je er regelmatig tegenop om naar je werk te gaan? Ben je snel geïrriteerd? Voel je je gespannen? Dan heb je waarschijnlijk last van (werk)stress. Het is belangrijk tijdig iets aan je stressklachten te doen en daarom heeft Impluz een voorlichting ontwikkeld om hierop aan te sluiten.

Aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden: 0570-604900 of via info@impluz.nl. Meer informatie op www.impluz.nl/cursussen

Afbeelding
Hulpdiensten rukken uit voor een brand bij CAV Den Ham Twenterand 1 uur geleden
Afbeelding
Kaartje als steun voor mantelzorgers Hardenberg 5 uur geleden
Afbeelding
Gewijzigde afvalinzameling met Hemelvaartsdag Hardenberg 5 uur geleden
Afbeelding
Controle op waterkwaliteit zwemplassen van start Hardenberg 7 uur geleden
Afbeelding
Inleverdagen voor het NK Tegelwippen Hardenberg 8 uur geleden