Afbeelding
Partnerbijdrage

Gloednieuw yogacentrum Refeel opent op 11 mei a.s. tussen 14:00 – 16:30 uur haar deuren!

do 25 april 2024 Hardenberg

Hardenberg, 24 april - Vandaag delen wij met enthousiasme het nieuws over de opening van Refeel! We bouwen aan een nieuw yoga- en pilatescentrum gelegen op De Boshoek. Het centrum, dat momenteel wordt gebouwd op de plek van het voormalige clubhuis van de schaatsbaan. Naast yoga wordt het assortiment uitgebreid met pilates, workshops en retraite.

Het nieuwe yogacentrum biedt een gevarieerd aanbod aan lessen, wat betekent dat er voor elk type yogi wel iets te vinden is. Of je nu voor het eerst kennis wilt maken met yoga of een ervaren beoefenaar bent, bij Refeel vind je de perfecte omgeving om jezelf te ontwikkelen en te groeien. Nieuw bij Refeel zijn de regelmatig georganiseerde retraites en workshops. Deze worden geleid door Helen Landstra, psychosociaal therapeut en fervent yogabeoefenaar. Helen is vastbesloten om haar beide passies te combineren en mensen te helpen een diepereverbinding met zichzelf te vinden.

De retraites en workshops bij Refeel bieden deelnemers de mogelijkheid om zich volledig onder te dompelen in yoga, meditatie en zelfreflectie.

Met een prachtig ontworpen studio, mooie tuin en een passie voor yoga en pilates, wil Refeel een plek zijn waar mensen kunnen groeien, ontwikkelen en tot rust komen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Of wil je meer informatie? Kom dan gezellig langs op 11 mei tussen 14:00-16:30 uur. Dan organiseren we een open huis voor iedereen! Je kunt een kijkje nemen in ons nieuwe pand én je ontvangt een gratis proefles. Het team van Refeel kijkt er naar uit om je te verwelkomen! Via onze socials Instagram en Facebook posten we wekelijks updates! Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan !

Afbeelding
Concert Roon Staal in het Witkerkje Hardenberg 7 uur geleden
Inge (links) en Marjon storten zich op 25 mei vol enthousiasme en met overgave op de 21 km voor 'Het Gehandicapte Kind'.
Mega Wandel Marathon voor 'Het Gehandicapte Kind' Hardenberg 10 uur geleden
Young woman having a peaceful moment.
Gratis training Mindfulness Ommen 11 uur geleden
Afbeelding
Bestuurder aangehouden na eenzijdig ongeval in Geerdijk Twenterand 3 mei, 23:07
Afbeelding
Rover baalt van staking bij Arriva Twente Hardenberg 3 mei, 14:49