Afbeelding
Partnerbijdrage

Nieuwe aanmeetlocatie in Almelo Roessingh Revalidatie Techniek

do 18 april 2024 Hardenberg

Roessingh Revalidatie Techniek (RRT) is producent en leverancier van orthopedische schoenen, steunzolen, prothesen, orthesen, elastische kousen en mammacare producten. RRT heeft aanmeetlocaties in Overijssel, Drenthe en Gelderland en werkt ook in ziekenhuizen en verpleeghuizen. 

Verhuizing naar Enschede en verplaatsing aanmeetlocaties binnen Almelo

In 1957 is Boermans’ Orthopaedie, van origine producent van orthopedische schoenen en steunzolen, opgericht in Almelo. In latere jaren werden de activiteiten uitgebreid met therapeutisch elastische kousen, mammacare en een orthopedische instrumentmakerij. In 2003 hebben RRT en Boermans’ Orthopaedie de krachten gebundeld en samen verder gegaan onder de naam Roessingh Revalidatie Techniek. De productielocatie schoenmakerij is in Almelo gebleven en de productielocatie instrumentmakerij is in Enschede.

Al jaren zijn er plannen om de productieafdelingen en ondersteunende diensten van RRT te centraliseren, samen te voegen op één locatie. Begin dit jaar kwam er een vleugel vrij in ons huidige pand in Enschede en vanaf april zijn de werkplaats orthopedische schoenmakerij en ondersteunende diensten vanuit Almelo verhuist naar Enschede.

Voor de activiteiten waarbij we de klant zien, zoals het aanmeten, passen, correctie en afleveren van orthopedische hulpmiddelen, hebben we in Almelo nieuwe locaties gezocht en gevonden!

Nieuwe aanmeetlocatie in Almelo

We vinden het belangrijk zorg dicht bij de klant te kunnen aanbieden en daarom beschikken wij in Almelo, vanaf 29 april over een ruime aanmeetlocatie aan Sniederhof 13 in Almelo (ingang Sniederhof vanaf Ootmarsumsestraat). Zo kunnen we de klanten die gewend waren naar Twentepoort West te komen optimaal blijven ontvangen in Almelo. 

Wij zijn trots en heel tevreden over onze nieuwe aanmeetlocatie in Almelo, waar u voor alle producten terecht kunt. Daarnaast is er ook een aanmeetlocatie aan de Zorgboulevard in ZGT die momenteel voornamelijk gebruikt wordt voor afspraken therapeutisch elastische kousen. 

Voor al onze locaties geldt, dat wij alléén werken op afspraak. 

Op onze website www.rrt.nl staat meer informatie over onze producten, spreekuurlocaties en bereikbaarheid.

Afbeelding
Come Together Hardenberg 14 uur geleden
Afbeelding
Alzheimer café Coevorden Coevorden 15 uur geleden
Een aantal vechters van Fightday 4
FightDay 4: Waar Strijders Samenkomen voor Glorie. Nieuws Ingezonden 16 uur geleden
Afbeelding
Dodenherdenking met stille tocht Hardenberg 19 uur geleden
Afbeelding
Voorwaarts met geraniums op pad Hardenberg 21 uur geleden