Afbeelding
Partnerbijdrage

Leen Bakker Hardenberg opent nieuwe slaapafdeling

di 26 maart 2024 Hardenberg

Op donderdag 28 maart wordt in de Leen Bakker winkel in Hardenberg de nieuwe afdeling Slapen feestelijk geopend. Leen maakt met deze nieuwe afdeling lekker slapen toegankelijk voor iedereen. Klanten vinden er een overzichtelijke collectie, goede producten en scherpe prijzen. Slapen zonder zorgen dus! Tijdens het feestelijke openingsweekend van 28 maart t/m 1 april geldt er een aantal aantrekkelijke openingsacties, waaronder een gratis hoofdkussen voor de eerste 50 klanten op 28 maart.

LEEN maakt kiezen van een bed weer makkelijk

Een bed kopen is voor veel mensen best ingewikkeld. Waar moet ik op letten, wat past bij mij, wat is een goed bed, wat vind ik mooi en hoeveel geld wil ik daar aan uitgeven? Bij LEEN is het nu een stuk makkelijker om tot een goede keuze te komen; begrijpelijke en heldere taal als het over technische specificaties gaat en makkelijk te vergelijken producten. Het zelf samenstellen van bijvoorbeeld een boxspring kan de klant gemakkelijk zelf dankzij een eenvoudig stappenplan.

De nieuwe afdeling Slapen heeft een frisse uitstraling gekregen, een logische opbouw, korte looproutes en het assortiment staat overzichtelijk bij elkaar. Matrassen, hoofdkussens en dekbedden zijn best technische producten, die de klant niet iedere dag koopt. LEEN helpt hierbij een handje met speciale keuzewijzers om de klant te laten kiezen wat het beste bij ze past. Naast bedden, boxsprings, matrassen en kussens bevat het assortiment ook beddengoed en kledingkasten.

‘Klanten vertellen ons dat ze de afdeling fijn en overzichtelijk vinden en dat het maken van een keuze makkelijker wordt gemaakt’ aldus een winkelmedewerker van Leen Bakker.

Speciale acties bij Leen Bakker Hardenberg van donderdag 28 maart t/m maandag 1 april

Van donderdag 28 maart t/m maandag 1 april (Tweede Paasdag) gelden alleen in deze winkel speciale acties bovenop de al lopende landelijke acties. Op 28 maart krijgen de eerste 50 klanten een gratis hoofdkussen bij besteding vanaf €25. En van 28 maart t/m 1 april ontvangen klanten een gratis molton naar keuze bij aankoop van een matras en een gratis dekbedovertrekset bij aankoop van een bed of boxspring. Actievoorwaarden zijn te vinden op https://www.leenbakker.nl/winkelopening.

Afbeelding
Engeltje op schouder redt bestuurster van ongeval Hardenberg 6 uur geleden
Afbeelding
Dorothee Spijker treedt op in Openluchttheater Avereest in Balkbrug Nieuws Ingezonden 7 uur geleden
Afbeelding
Stichting Historisch Rijwielmuseum krijgt subsidie Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
Vijf nieuwe laadpalen in Ommen Ommen 10 uur geleden
Afbeelding
Brand in heg bij camping in Rheezerveen Hardenberg 10 uur geleden