Afbeelding

Investeren in Personeel, Kwaliteit en Gastbeleving loont! Maar dan ook in die volgorde...

ma 18 juli 2022 Ommen

In 2015 hebben mijn vrouw en ik Hotel Wildthout in Ommen overgenomen. Vanaf nul hebben we dit bedrijf stap voor stap weer opgebouwd. We begonnen met koude douches, koude verwarmingen en één tafeltje voor twee personen op zaterdagavond...

Op de oud-Hollandse manier van eerst verdienen en dan pas uitgeven hebben we de afgelopen jaren al onze kamers gereserveerd, ons terras opnieuw aangelegd, ons restaurantmeubilair vervangen en de kwaliteit van ons restaurant naar een bovengemiddeld niveau gebracht.

Zelfs in de coronaperiode hebben we niet stilgezeten. Personeel hebben we ingezet voor afhaalmaaltijden, maar ook voor klussen en onderhoud. Iedereen, ook alle parttimers hebben we doorbetaald met hulp van de NOW, waardoor we ook het complete team hebben weten te behouden. Hierdoor kunnen we service en kwaliteit op het niveau houden, dat we graag willen. Recensies worden steeds positiever en gasten weten ons erg goed te vinden.

Als kers op de taart hebben we vanaf 1 juli mogen toetreden tot QL-Hotels een club van exclusieve hotels & restaurant die service en culinaire ervaring erg hoog in het vaandel hebben staan. Kortom, de mooiste Hotel&Restaurantbedrijven van de Benelux en een aantal daarbuiten. Daarnaast hopen we op een vermelding in de Lekker, Gault-millau of de Michelingids.

Zuinig zijn op en investeren in personeel de afgelopen jaren, betekent nu, dat we tegen de stroom in zwemmen en als één van de weinige horecabedrijven in Nederland geen personeelsproblemen ervaren.

Niek van Duuren,
Hotel & Restaurant Wildthout
Hammerweg 40
7731 AK Ommen
www.hotelwildthout.nl

Afbeelding
Aanrijding op kruising Witmanweg en Weverijweg in Slagharen Hardenberg 12 uur geleden
Afbeelding
Opening expositie meidenatelier Hardenberg Hardenberg 17 uur geleden
Afbeelding
Rudy Ligtenberg nieuwe directeur-bestuurder Mijande Wonen Hardenberg 17 uur geleden
Afbeelding
Eigenaar gezocht voor goederen in lopend onderzoek Hardenberg 18 uur geleden
Afbeelding
Speelotheek Tjoek Tjoek sluit haar deuren Hardenberg 19 uur geleden