Afbeelding

‘Meet & Match’ in de Klaampe

za 6 april 2024 Twenterand

In kulturhus De Klaampe aan de Beeklaan 1 in Westerhaar wordt op donderdag 18 april, van 19.00 tot 21.30 uur, de tweede editie van Meet & Match Twenterand gehouden. Het thema is dit keer ‘Ontdek de kracht van samenwerken’.

Tijdens deze avond draait het om het verkennen van grenzen, het verleggen van denkwijzen en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden van samenwerken. Ontdek, verbind, creëer! 

Deze bijeenkomst biedt een uitgelezen kans om gelijkgestemde (toekomstige) vrijwilligers, organisaties en verenigingen uit de gemeente Twenterand te ontmoeten en te ontdekken hoe ze samen kunnen werken aan gemeenschappelijke doelen. Nu en in de toekomst.

Het avondprogramma  

De avond wordt geopend met een welkomstwoord door Ruth en Danielle van het Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand, gevolgd door Laureen Velnaar van Impacter Twenterand.

Daarna volgt een inspiratiesessie ‘Wat als alles mogelijk is?’. Tijdens deze sessie wordt dieper ingegaan op hoe verschillende sectoren elkaar kunnen versterken, waarom het loont om out-of-the-box the denke, en hoe met lef en verbeelding samen creatieve projecten gerealiseerd kunnen worden. De avond wordt gezamenlijk afgesloten waarin teruggeblikt wordt op de inspiratiesessie.

Geïnteresseerden voor deze bijeenkomst wordt verzocht zich vooraf aan te melden via  info@vrijwilligerswerktwenterand.nl. Vermeld bij aanmelden: Meet & Match 18 april, je naam en of je vrijwilliger bent of vanuit een organisatie deelneemt. 

Afbeelding
Nieuw lid pastoraal team St. Marcellinusparochie Twenterand 9 uur geleden
Afbeelding
Pinksterpret in Hardenberg Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Dames Bergentheim kampioen en promoveert naar de eerste klasse Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
Verkiezingsbijeenkomst Europese Verkiezingen Hardenberg 11 uur geleden
Openingszet door Marnix Willems
Jan Schippers wint 3e AD&M Vaart en Vecht sneldamtoernooi. Sport Ingezonden 13 uur geleden