Afbeelding

Jubilarissen Harmonie Vroomshoop

wo 3 april 2024 Twenterand

Voor een (muziek)vereniging is het altijd goed te constateren dat mensen zich al zo’n lange tijdthuis voelen binnen de vereniging. En nog altijd met veel plezier actief zijn, op welke manier dan ook. De Harmonie Vroomshoop heeft de afgelopen weken maar liefst 10 jubilarissen in het zonnetje kunnen zetten. Deze muzikanten en majorettes zijn enorme trouwe en enthousiaste leden binnen de club.

Voor jubilerende muzikanten en majorettes zijn er via de muziekbond KNMO (Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie) prachtige onderscheidingen in de vorm van spelden en een oorkonde.

De Harmonie Vroomshoop mocht maar liefst 2 jubilerende muzikanten huldigingen met hun 70-jarig lidmaatschap. Jan Visser en Jan Abbes kregen een prachtige vergulde speld met 3 zirkonia’s opgespeld. 

De vergulde speld met 2 zirkonia’s, met andere woorden 60 jaar muzikant, werden opgespeld bij Harry ten Brinke, Gert Jansen en Henk Kerkdijk. 

Henk Brinksma had de eer devergulde speld voor zijn, 40 jaar muzikant zijn in ontvangst te mogen nemen. Alle 6 mannenfanatiek orkestlid bij de Harmonie. Samen 360 jaar lidmaatschap. Wat een mijlpaal. 

Bij de malletband draagt Kim Zandbergen nu een prachtige zilveren speld omdat ze 25 jaarmuzikant is. Hiervoor werd Kim in het zonnetje gezet. Tot slot de dames van de majorettes. Maud Jansen is 15 jaar lid als muzikant en majorette en Sanne Vos en Lyan Moes werden onderscheiden vanwege hun 10-jarig lidmaatschap bij de majorettes van de Harmonie Vroomshoop.

Afbeelding
Afbeelding
Aanrijding op kruising Witmanweg en Weverijweg in Slagharen Hardenberg 12 uur geleden
Afbeelding
Opening expositie meidenatelier Hardenberg Hardenberg 17 uur geleden
Afbeelding
Rudy Ligtenberg nieuwe directeur-bestuurder Mijande Wonen Hardenberg 18 uur geleden
Afbeelding
Eigenaar gezocht voor goederen in lopend onderzoek Hardenberg 19 uur geleden
Afbeelding
Speelotheek Tjoek Tjoek sluit haar deuren Hardenberg 19 uur geleden