Afbeelding

Commissie Ontmoeting en Inspiratie sluit seizoen af

ma 1 april 2024 Twenterand

De commissie Ontmoeting & Inspiratie van de Protestantse gemeente te Vroomshoop houdt op dinsdagavond 9 april een themabijeenkomst in het Kerkelijk Centrum Irene. Oud-voorganger ds. Frans Schipper uit Hardenberg gaat daarbij vanuit de pastorale praktijk in op het thema ‘Rouwverwerking’. 

Vroeg of laat krijgt iedereen daarmee te maken en dat wordt heel verschillend ervaren en beleefd. Ook is er verschil tussen verliesverwerking en rouwverwerking en daar gaat ds. Schipper samen met de aanwezigen op in. De koffie en thee staan klaar op 9 april in Kerkelijk Centrum Irene vanaf 19.45 uur en om 20.00 uur wordt er begonnen met de thema-avond.

Een actief kerkelijk seizoen van de Commissie Ontmoeting & Inspiratie wordt op zondagmiddag 14 april afgesloten met een bezoek aan de synagoge in Haaksbergen. Gezamenlijk vertrek is dan gepland om 13.30 uur vanaf de parkeerplaats van Kerkelijk Centrum Irene aan de Julianastraat 27 in Vroomshoop. Nadere informatie over dit jaarlijkse uitstapje kan worden ingewonnen bij voorzitter Harry Lantink, 0546-643128 of bij secretaris Hans Nieboer, 0546-643384.

Afbeelding
Andere koers.nu Hardenberg 21 minuten geleden
Afbeelding
Aanrijding op kruising Witmanweg en Weverijweg in Slagharen Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
Opening expositie meidenatelier Hardenberg Hardenberg 18 uur geleden
Afbeelding
Rudy Ligtenberg nieuwe directeur-bestuurder Mijande Wonen Hardenberg 18 uur geleden
Afbeelding
Eigenaar gezocht voor goederen in lopend onderzoek Hardenberg 19 uur geleden