Afbeelding
Tempus Fugit

QUEEN The Music brengt dynamisch staconcert naar Het Punt

vr 22 maart 2024 Twenterand

De formatie QUEEN The Music komt op zaterdag 30 maart naar de popzaal van Het Punt in Vroomshoop voor een ultiem staconcert. De band brengt alle grote hits van een van de meest populaire popgroepen ten gehore. De theaterzaal van Het Punt fungeert deze avond als popzaal. Er is een bar aanwezig, zodat de bezoekers tijdens het concert een drankje kunnen nuttigen.

In de volledig nieuwe show van QUEEN the Music, met vier vocalisten op het front, beleeft het publiek een ultieme avond Queen. De band bestaat uit Sonny Vande Putte, Thomas Meeuwis, Ravenna Moscoso, Nadine Pruim en special guest Linda Kinsbergen als Montserrat Caballé. Tijdens deze avond staat het meesterwerk van Queen ‘A Night at the Opera’ centraal.

Hits als ‘I Want it All’, ‘Under Pressure’, ‘I Want to Break Free’, ‘Somebody to Love’, ‘We Are The Champions’ en ‘Bohemian Rhapsody’ passeren de revue. Het wordt een groots en onvergetelijk concert, dat is wat de organisatie belooft. Het concert begint om 20.00 uur. Er is geen voorprogramma, dus bezoekers wordt geadviseerd op tijd te komen. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.welkombijhetpunt.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Heropening skatepark Kruserbrink Hardenberg 3 minuten geleden
Afbeelding
Raad schoorvoetend akkoord met nieuwe programmeringsafspraken over windmolens Hardenberg 50 minuten geleden
Afbeelding
Schrijfster Leanne Pots in christelijke boekhandel de Welle te Dedemsvaart Nieuws Ingezonden 1 uur geleden
Afbeelding
Gratis cursus Slim op Pad in de bibliotheek Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Medische diensten van 18 en 19 en 20 mei Medisch 2 uur geleden