Afbeelding

Kick-off Meidenwerk

wo 14 februari 2024 Twenterand

Jong Twenterand, onderdeel van ZorgSaam Twenterand, is verheugd dat het meidenwerk onder de noemer Girls Only wordt opgestart in de kernen Vroomshoop, Vriezenveen, Den Ham en Westerhaar-Vriezenveensewijk. De kick-off vindt plaats op dinsdag 20 en woensdag 21 februari. 

Girls Only is een initiatief dat meiden in de leeftijd van 9 tot en met 23 jaar bij elkaar brengt in een veilig omgeving waar je jezelf kunt zijn. Het doel is meer dan alleen leuke dingen doen. Het is ook een plek waar je kunt groeien als persoon. “Boost je zelfvertrouwen en ontdek hoe jij de wereld positief kunt beïnvloeden,” aldus de organisatie.

Locaties

De Kick-off wordt op dinsdag 20 februari gehouden bij FC Twente Madness in Den Ham, van 18.00 tot 19.30 uur, op woensdag 21 februari  van 10.00 tot 11.15 uur in Het Vroomshoop, van 11.45 tot 13.00 uur in Buurthuis Westerdok in Vriezenveen en van 13.30 tot 14.45 uur in Future Westerhaar. 

Doe mee!


Iedereen uit de doelgroep wordt uitgenodigd kennis te komen maken en elkaar beter te leren kennen. Er staat drinken met wat lekkers klaar en ook verzorgende maskers en nagellakjes om elkaar op een laagdrempelige manier te leren kennen. Diversiteit is de kracht van de activiteit. “Samen vormen we een geweldige mix van talenten, ideeën en stijlen,” aldus de organisatie. “Ben je nieuwsgierig naar Girls Only? Join the fun, ontdek nieuwe mogelijkheden en laat zien wat jij in huis hebt. Girls Only is jouw plek om te stralen, te groeien en te genieten”.

 

Afbeelding
Bergentheim kampioen en promoveert naar de eerste klasse Hardenberg 12 minuten geleden
Afbeelding
Verkiezingsbijeenkomst Europese Verkiezingen Hardenberg 1 uur geleden
Openingszet door Marnix Willems
Jan Schippers wint 3e AD&M Vaart en Vecht sneldamtoernooi. Sport Ingezonden 3 uur geleden
Afbeelding
Vrouwen van Nu 'gaan naar Alaska' Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
TV De Bosbaan ontvangt cheque van Rabobank voor verduurzaming accommodatie Twenterand 3 uur geleden