Afbeelding

Jong Twenterand pakt uit met bomvolle agenda

ma 12 februari 2024 Twenterand

In aanloop naar de voorjaarsvakantie heeft Jong Twenterand, een initiatief binnen ZorgSaam Twenterand, haar opwindende programma voor jongeren aangekondigd, boordevol spannende activiteiten van 16 tot en met 23 februari.

Met de vakantie voor de deur is het tijd om plannen te maken voor een onvergetelijke tijd vol plezier en avontuur. “Bij Jong Twenterand zijn we verheugd om onze bomvolle agenda met vette activiteiten voor de voorjaarsvakantie aan te kondigen. Het is wel goed te weten dat je je soms wel aan moet melden. Dat is verschillend per activiteit, dus let goed op!”, aldus jongerenwerkers Lars van Soolen en Leone Nijboer.

Een Overzicht per Dag: Vrijdag 16 februari: Kampvuursessie: Gezelligheid en spelletjes bij jongerencentrum Future van 19.00 tot 21.00 uur. Maandag 19 februari: Chill & Ontmoet: Ontspannen bij jongerencentra in Vroomshoop en Westerhaar-Vriezenveensewijk van 19.00 tot 21.00 uur. Dinsdag 20 februari: Juniorclub Game ON: Actief bezig zijn in de sporthal van Het Punt van 15.00 tot 17.00 uur. Woensdag 21 februari: Jong Twenterand Plein Feest: Diverse activiteiten bij basisschool De Maten van 14.00 tot 17.00 uur. Woensdag 21 februari: Monopoly Vroomshoop: Spelletjesavond in jongerencentrum Het Front van 19.00 tot 21.00 uur. Donderdag 22 februari: Outdoor Lasergames: Spannende ervaring bij Scouting Admiraal Kruys van 15.30 tot 17.00 uur. Aanmelding vereist bij Lars van Soolen. Vrijdag 23 februari : Filmmiddag: Samenzijn in jongerencentrum Het Front om 14.00 uur. Vrijdag 23 februari: Filmavond: Gezelligheid in jongerencentrum Het Front om 19.00 uur. Op de Hoogte Blijven? Mis geen moment van de actie en volg Jong Twenterand op social media @jongtwenterand. “Het jongerenwerk van ZorgSaam Twenterand kijkt ernaar uit jou te verwelkomen tijdens deze te gekke activiteiten in de voorjaarsvakantie.

Afbeelding
Nieuw lid pastoraal team St. Marcellinusparochie Twenterand 5 uur geleden
Afbeelding
Pinksterpret in Hardenberg Hardenberg 5 uur geleden
Afbeelding
Dames Bergentheim kampioen en promoveert naar de eerste klasse Hardenberg 5 uur geleden
Afbeelding
Verkiezingsbijeenkomst Europese Verkiezingen Hardenberg 7 uur geleden
Openingszet door Marnix Willems
Jan Schippers wint 3e AD&M Vaart en Vecht sneldamtoernooi. Sport Ingezonden 9 uur geleden