Afbeelding
erwinheuver@gmail.com

Nieuwjaarsactiviteiten bij Vroomshoopse Boys

di 2 januari 2024 Twenterand

Op zaterdagmiddag 6 januari vindt de traditionele nieuwjaarsreceptie van Vroomshoopse Boys plaats, die om 16.30 uur in de kantine ’t Flierhuus op de Bosrand begint. Voorzitter Edward Olthof blikt terug op het jaar 2023 en kijkt zeker ook vooruit naar dit jaar, waarin er volop gebouwd wordt aan een nieuw clubhuis. Leden, sponsors, supporters en vrijwilligers van Vroomshoopse Boys worden uitgenodigd deze ongetwijfeld weer gezellige nieuwjaarsreceptie bij te wonen, waarbij een hapje en een drankje niet ontbreken.

Puzzeltocht

Voorafgaand aan de receptie wordt vanaf 13.30 uur de nieuwjaarspuzzeltocht gehouden voor jong en oud. Daarvoor dient de kantine als startpunt en finish. De activiteitencommissie van de Boys heeft zich ingespannen hier weer iets moois van te maken. Onderweg is er een rustpunt, waar een versnapering wordt verstrekt. In de kantine wacht na afloop van de puzzeltocht snert of patat voor de deelnemers.

Afbeelding
Raadsleden in gesprek in politiek café: wat speelt er in Hardenberg? Nieuws Ingezonden 2 uur geleden
Afbeelding
Formule I op groot scherm bij 'Hapjesdag' Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Inzameling oud papier Twenterand 4 uur geleden
Arnout , Marijke,  Hugo, Carlijn en Amelie kunnen niet wachten om Nederland achter zich te laten en op wereldreis te gaan.
"We gaan doen waar we van droomden" Hardenberg 5 uur geleden
De organisatie staat te popelen er ook dit jaar weer een fantastisch Agri-weekend van te maken.
Agri-weekend met volop vermaak Hardenberg 7 uur geleden