Afbeelding
erwinheuver@gmail.com

Nieuwjaarsactiviteiten bij Vroomshoopse Boys

di 2 januari 2024 Twenterand

Op zaterdagmiddag 6 januari vindt de traditionele nieuwjaarsreceptie van Vroomshoopse Boys plaats, die om 16.30 uur in de kantine ’t Flierhuus op de Bosrand begint. Voorzitter Edward Olthof blikt terug op het jaar 2023 en kijkt zeker ook vooruit naar dit jaar, waarin er volop gebouwd wordt aan een nieuw clubhuis. Leden, sponsors, supporters en vrijwilligers van Vroomshoopse Boys worden uitgenodigd deze ongetwijfeld weer gezellige nieuwjaarsreceptie bij te wonen, waarbij een hapje en een drankje niet ontbreken.

Puzzeltocht

Voorafgaand aan de receptie wordt vanaf 13.30 uur de nieuwjaarspuzzeltocht gehouden voor jong en oud. Daarvoor dient de kantine als startpunt en finish. De activiteitencommissie van de Boys heeft zich ingespannen hier weer iets moois van te maken. Onderweg is er een rustpunt, waar een versnapering wordt verstrekt. In de kantine wacht na afloop van de puzzeltocht snert of patat voor de deelnemers.

Jenieke met voorzitter Eelco
Jubilarissen bij toneelvereniging Roke Nieuws Ingezonden 10 uur geleden
Afbeelding
Mariënberg krijgt gevoel weer te pakken Hardenberg 15 uur geleden
Openingszet: Gerwin van Dijk, zoon van Johan van Dijk, verricht de openingszet aan het bord van Gerbrand Hessing (rechts) en Gerwin van der Meer (links)
Gil Salomé zegeviert bij Johan van Dijk-memorial Twenterand 15 uur geleden
Afbeelding
Den Ham tegen Rigtersbleek Twenterand 15 uur geleden
Afbeelding
Kinderstraat in de Berkenlaan Hardenberg 17 uur geleden