Afbeelding
De Toren

Jaarvergadering Vroomshoopse Boys

ma 23 september 2019 Sport

De 75-jarige voetbalvereniging Vroomshoopse Boys houdt op woensdag 25 september vanaf 19.30 uur de jaarvergadering in ‘t Flierhuus op De Bosrand. Voorzitter Edward Olthof opent en leidt de algemene ledenvergadering en penningmeester Chantal Nevenzel licht de jaarcijfers en daarnaast de begroting voor het seizoen 2019-2020 toe. Ook het financieel reilen en zeilen van de jeugdcommissie, de sponsorcommissie, het stichtingsbestuur, die over de kantine gaat, en de supportersvereniging komen voorbij.

Het hoofdbestuur legt verantwoording af over het gevoerde beleid over het afgelopen seizoen. Het geactualiseerde beleidsplan van Vroomshoopse Boys over de periode 2019 tot en met 2024 wordt aan de leden ter goedkeuring voorgelegd.

Bij de bestuursverkiezing wordt voorgesteld om Harald Dubbink (30) te benoemen als secretaris als opvolger van Margreeth Spang. Op haar beurt gaat de huidige secretaris een jaarlang het bestuurslidmaatschap PR op zich nemen als tijdelijke opvolger van het na bijna twintig jaar vertrekkende bestuurslid Hans Nieboer. Het scheidende bestuurslid PR blijft de komende tijd nog wel voorkomende redactionele werkzaamheden voor de club verrichten.

Tijdens de jaarvergadering worden ook trouwe leden gehuldigd. De onderzoekscommissie verbouw/nieuwbouw van het clubhuis komt de vorderingen van het project toelichten. Een kleine twee jaar is die commissie nu aan de slag om de momenteel 875 leden van Vroomshoopse Boys een passend en toekomstbestendig onderkomen op De Bosrand te bezorgen. In een eerdere enquête spraken de leden zich in meerderheid voor de variant nieuwbouw uit.

Afbeelding
Modeshow met dansdemo's Hardenberg 7 minuten geleden
Afbeelding
Inzameling oud papier Hardenberg 53 minuten geleden
Afbeelding
PvdAGroenLinks reikt duimen uit Twenterand 1 uur geleden
Een paar toppers
Leuke wedstrijd voor GV Gramsbergen Sport Ingezonden 10 uur geleden
Acro duo Michelle en Emmelieke en trio Meike, Ilse en Indy
Acro teams TSH op plaatsingswedstrijd NK Sport Ingezonden 12 uur geleden