Afbeelding

Bingo samen met digitale wereld

za 30 maart 2024 Ommen

Een kopje koffie, wat lekkers erbij en een spelletje bingo. Dat is een prima uitgangspunt voor een gezellige middag. Bibliotheek Salland organiseert een bijzondere bingo. Op vrijdag 5 april van 14.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom in de gezellige huiskamer van het Inloophuis Ommen.

De bibliotheek laat volwassenen tijdens deze bingo op een laagdrempelige manier kennismaken met de digitale wereld. Spelenderwijs en ongedwongen, rustig en op eigen tempo. “Wij richten ons met deze activiteit op de groep mensen die niet of weinig kennis heeft gemaakt met de digitale wereld”, vertelt Martine Temmink, programmamaker bij Bibliotheek Salland. “We leggen bewust niet de nadruk op het leren, maar bieden gewoon een leuke, gezellige activiteit. Tegelijkertijd leren de deelnemers er onbewust wel wat van.”

Ben jij geïnteresseerd in de digitale wereld en wil je meer leren over de mogelijkheden hierin? Kom meedoen aan de bingo. Ook als je nog geen reguliere bezoeker bent van de bibliotheek of het Inloophuis, ben je van harte welkom! Aanmelden is niet verplicht en de activiteit is gratis.

Afbeelding
Andere koers.nu Hardenberg 11 minuten geleden
Afbeelding
Aanrijding op kruising Witmanweg en Weverijweg in Slagharen Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
Opening expositie meidenatelier Hardenberg Hardenberg 18 uur geleden
Afbeelding
Rudy Ligtenberg nieuwe directeur-bestuurder Mijande Wonen Hardenberg 18 uur geleden
Afbeelding
Eigenaar gezocht voor goederen in lopend onderzoek Hardenberg 19 uur geleden