Afbeelding

Paragolfers blij met scootmobiel

vr 22 maart 2024 Ommen

Dankzij de Wensstichting Vechtdal heeft de paragolfcommissie van Golfclub Hooge Graven Ommen sinds kort de beschikking over een derde scootmobiel. Het voertuig werd woensdag 13 maart geleverd door Joy Woelders van Kymco EnJoy scootmobielspecialist te Hardenberg. Het voertuig werd, in het bijzijn van een aantal spelers, namens de Wensstichting door Sander Cords aangeboden aan Willem Wolthuis, voorzitter van de paragolfcommissie. Wolthuis sprak namens de vereniging zijn grote dank uit. “Hiermee is er weer meer ruimte voor nieuwe spelers”.

Sinds een aantal jaren biedt Hooge Graven Golfclub Ommen de mogelijkheid dat mensen met een fysieke beperking kunnen golfen. Onder begeleiding van beide pro’s en een groep enthousiaste vrijwilligers wordt elke woensdag geoefend en gespeeld met een gezellige nazit. Voor het paragolf zijn diverse materialen beschikbaar, zoals paragolfers en scootmobiels. De paragroep bestaat inmiddels uit circa 14 leden. 

Open Dag

Op 22 mei houdt de Paragolfcommissie een Open Dag, van 12.30 tot 15.00 uur. Mensen met een beperking, die de golfsport al kennen of er kennis mee willen maken zijn hierbij van harte welkom. Opgeven kan door een email te sturen met naam en telefoonnummer naar info@hoogegraven.nl of te bellen: 0529-355999 (optie 3). “We nemen dan contact met u op om informatie uit te wisselen,” aldus de commissie. Kijk voor meer info op www.hoogegraven.nl

Afbeelding
Kunst Weekend Ommen 29 minuten geleden
Afbeelding
Nieuw yogacentrum Refeel brengt rust en balans op sportpark de Boshoek Partnerbijdrage 35 minuten geleden
Afbeelding
Bezinningswandeling, de moeite waard! Voorpagina 56 minuten geleden
Afbeelding
Engeltje op schouder redt bestuurster van ongeval Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Stichting Historisch Rijwielmuseum krijgt subsidie Hardenberg 13 uur geleden