Afbeelding
https://www.belospes-pedicure.nl/

Belos Pés Pedicure betrekt nieuwe praktijkruimte met heropening aan de Vermeerstraat 1 in Ommen

vr 5 januari 2024 Nieuws Ingezonden

Belos Pés Pedicure Ommen, de pedicure salon van Nalva Carvalho, kondigt met enthousiasme haar verhuizing aan naar een ruimere praktijkruimte aan de Vermeerstraat 1 in Ommen. De nieuwe locatie bevindt zich in het bedrijfsverzamelgebouw voor de “Larcom”. In de nieuwe praktijkruimte is plaats voor twee pedicurestoelen. Deze uitbreiding maakt het mogelijk om de dienstverlening te optimaliseren en meer aan de vraag te kunnen voldoen.

Naast de verhuizing naar een grotere ruimte, verwelkomt Belos Pés Pedicure Ommen ook een nieuw teamlid. De zus van de eigenares, die uit Portugal terugkeert, zal als extra pedicure alle esthetische behandelingen voor haar rekening gaan nemen.

Om de heropening te vieren en alle geïnteresseerde Ommenaren kennis te laten maken met de nieuwe pedicuresalon is er op zaterdag 20 januari 2024 een open dag van 15.00u tot 19.00u. Tijdens deze dag krijgen bezoekers de gelegenheid om de nieuwe sfeer te proeven, kennis te maken met het team en informatie te ontvangen over de diverse behandelingen.

Voor meer informatie over Belos Pés Pedicure Ommen en de aankomende veranderingen, kunt u terecht op de website: www.belospes-pedicure.nl.

Jenieke met voorzitter Eelco
Jubilarissen bij toneelvereniging Roke Nieuws Ingezonden 10 uur geleden
Afbeelding
Mariënberg krijgt gevoel weer te pakken Hardenberg 15 uur geleden
Openingszet: Gerwin van Dijk, zoon van Johan van Dijk, verricht de openingszet aan het bord van Gerbrand Hessing (rechts) en Gerwin van der Meer (links)
Gil Salomé zegeviert bij Johan van Dijk-memorial Twenterand 15 uur geleden
Afbeelding
Den Ham tegen Rigtersbleek Twenterand 15 uur geleden
Afbeelding
Kinderstraat in de Berkenlaan Hardenberg 18 uur geleden