Afbeelding
https://www.belospes-pedicure.nl/

Belos Pés Pedicure betrekt nieuwe praktijkruimte met heropening aan de Vermeerstraat 1 in Ommen

vr 5 januari 2024 Nieuws Ingezonden

Belos Pés Pedicure Ommen, de pedicure salon van Nalva Carvalho, kondigt met enthousiasme haar verhuizing aan naar een ruimere praktijkruimte aan de Vermeerstraat 1 in Ommen. De nieuwe locatie bevindt zich in het bedrijfsverzamelgebouw voor de “Larcom”. In de nieuwe praktijkruimte is plaats voor twee pedicurestoelen. Deze uitbreiding maakt het mogelijk om de dienstverlening te optimaliseren en meer aan de vraag te kunnen voldoen.

Naast de verhuizing naar een grotere ruimte, verwelkomt Belos Pés Pedicure Ommen ook een nieuw teamlid. De zus van de eigenares, die uit Portugal terugkeert, zal als extra pedicure alle esthetische behandelingen voor haar rekening gaan nemen.

Om de heropening te vieren en alle geïnteresseerde Ommenaren kennis te laten maken met de nieuwe pedicuresalon is er op zaterdag 20 januari 2024 een open dag van 15.00u tot 19.00u. Tijdens deze dag krijgen bezoekers de gelegenheid om de nieuwe sfeer te proeven, kennis te maken met het team en informatie te ontvangen over de diverse behandelingen.

Voor meer informatie over Belos Pés Pedicure Ommen en de aankomende veranderingen, kunt u terecht op de website: www.belospes-pedicure.nl.

Afbeelding
Raadsleden in gesprek in politiek café: wat speelt er in Hardenberg? Nieuws Ingezonden 1 uur geleden
Afbeelding
Formule I op groot scherm bij 'Hapjesdag' Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Inzameling oud papier Twenterand 3 uur geleden
Arnout , Marijke,  Hugo, Carlijn en Amelie kunnen niet wachten om Nederland achter zich te laten en op wereldreis te gaan.
"We gaan doen waar we van droomden" Hardenberg 5 uur geleden
De organisatie staat te popelen er ook dit jaar weer een fantastisch Agri-weekend van te maken.
Agri-weekend met volop vermaak Hardenberg 7 uur geleden