Afbeelding

Voorbereidingen StoeteRock in volle gang

zo 28 april 2024 Hardenberg

Op zaterdag 11 mei vindt voor de tweede keer het festival Stoeterock plaats aan de Van Royensweg 15 in  Bergentheim.  De avond begint om 20.00 uur en is een party voor 18 jaar en ouder.

Onder een potje bier kwamen vorig jaar vijftien Bergentheimse vrienden op het idee om een festival in hun straat op te zetten. De naam StoeteRock was al gauw bedacht omdat het festivalterrein aan de van Royensweg 15 grenst aan het terrein waar vroeger de NOH bakkerij gevestigd was.

De muziekavond was vorig jaar zo’n succes dat de vriendenclub hier een jaarlijks terugkerend evenement speciaal bedoelt voor de oudere jongere van wil maken. Editie 2024 wordt er gekozen voor drie verschillende live bands die op hun eigen wijze bekende classic-rock covers spelen.

Om 20.00 uur zal de band VanMoke aftikken met zangeres Ran die op haar eigen enthousiaste wijze nummers zingt van Heart, Kate Bush, The Gathering, Skunk Anansi.

De tweede band The Trutones komt speciaal voor StoeteRock uit Ierland overgevlogen. Dit doorgewinterde trio speelt op onnavolgbare wijze een eerbetoon aan de 70’s rock. Pink Floyd, the Who, ACDC enzovoort. 

Als afsluiter wordt het tempo een tandje opgeschroefd met de band The Streets. Snoeihard en retestrak!!

Tickets zijn online te bestellen via tentfeesten.nl

Afbeelding
Aanmelden voor audities voor de theatervoorstelling 'Alias Maurits' Hardenberg 26 minuten geleden
Afbeelding
Kremer Superleague heeft nog kans Twenterand 47 minuten geleden
Afbeelding
Kringloop de Samenwerking loopt zich gezond Hardenberg 47 minuten geleden
Afbeelding
Pupil Chris Palistan doet het goed Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Een kijkje in Hospice Dedemsvaart Hardenberg 1 uur geleden