Afbeelding

Herinrichting gemeentehuis Hardenberg: naar een efficiëntere en flexibelere werkomgeving

di 23 april 2024 Hardenberg

Het college van B en W van de gemeente Hardenberg heeft besloten om een doorstart te maken met de herinrichting van het gemeentehuis in Hardenberg.

Het project is in 2023 gestart. Na de opleving van de ‘’what’ rapportage door Ahrend in november, is een pas op de plaatst gemaakt. De aanleiding voor de herinrichting is dat er problemen zijn met de akoestiek en binnenklimaat in het gemeentehuis; de functionaliteit sluit niet meer aan op de behoeften, sommige ruimtes worden niet of nauwelijks gebruikt. Daarnaast stopt het huurcontract van De Stelling per 1 januari 2025. Ook stopt de dienstverlening van de gemeente Ommen. Per januari moeten ongeveer 50 medewerkers worden toegevoegd aan het gemeentehuis. Het opnieuw inrichten van het gemeentehuis is niet voldoende. Er moet actief gestuurd worden op een betere spreiding van de aanwezigheid van de medewerkers van gemeente Hardenberg. Het uitgangspunt wordt 50 procent-vijftig procent aanwezigheid gemeentehuis/elders.

Afbeelding
Steekincident bij skatebaan Hardenberg Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Oppassen geblazen! Nepagenten actief in de regio Hardenberg 7 uur geleden
Vlnr: docent Bart-Jan van Kleef - Noa - Zoë - Maria - Roel Gritter
Leerlingen Greijdanus Hardenberg winnen podcastwedstrijd van de Historische Vereniging Hardenberg! Nieuws Ingezonden 10 uur geleden
Afbeelding
Veel ambities en plannen in 2023 uitgevoerd, financiële buffer versterkt Ommen 10 uur geleden
Afbeelding
Bergentheim - RKSV Bornerbroek Sport Ingezonden 12 uur geleden