Afbeelding

Leren zeilen op de Vecht

vr 19 april 2024 Hardenberg

De Watersport Vereniging Hardenberg wil de jeugd van Hardenberg kennis laten maken met de zeilsport. De afgelopen tijd heeft de vereniging een aantal zeilbootjes aangeschaft en klaargemaakt om op de Vecht te zeilen.

Heb jij zin om mee te doen en heb je altijd al eens in een zeilboot willen stappen? Even geen internet of gamen, maar lekker de frisse buitenlucht in en het water op? Je bent van harte welkom, want tijdens het vaarseizoen gaat de WSV Hardenberg elke donderdagavond lekker het water op. Rondom de haven gaan ze aan de slag en soms varen ze een stukje verder met een volgboot en met vier zeilboten. Heb je een beperking? Ook geen probleem, twee van de vier boten zijn speciaal aangepast, zodat ook jij kunt varen. Een tillift is aanwezig op de kade. Hiermee wordt er gevaren volgens de Sailability richtlijn en met Hansa 303 zeilboten.

“Doe je mee of ken je iemand die mee wil doen, je (klein)kind misschien? Stuur dan een mail naar info@wsvhardenberg.nl en dan wordt er contact met je opgenomen. De deelname is volledig gratis en op volgorde van aanmelden,” aldus Bart Zwager namens de zeilcommissie van WSV Hardenberg.

Afbeelding
Afbeelding
Merchandise laten maken? Dit is wat je moet weten! Partnerbijdrage 25 minuten geleden
Afbeelding
Ontmoetingsavond GGZ Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Dodenherdenking Twenterand 2 uur geleden
Afbeelding
Moestuintjes 'in verhuur' Hardenberg 3 uur geleden
Ook de Ierse formatie The Trutones zijn van de partij bij de tweede editie van Stoeterock in Bergentheim.
Stoeterock met drie stevige bands Hardenberg 3 uur geleden