Afbeelding
G. Brokelman

Koningsweekeind vol activiteiten

ma 29 april 2024 Hardenberg

Woensdag 24 tot en met 28 april werd in Schuinesloot een zogenaamd Koningsweekend gehouden vol activiteiten voor jong en oud op de plaatselijke ijsbaan.

Dit weekend was georganiseerd door de SAS, (Stichting Activiteiten Schuinesloot). In samenwerking met Ons Trefpunt, Samen Sterk, De Deur Bloazers, Sport vereniging VAW, Streekbelang De Belt-Schuinesloot, Jeugdwerk Schuinesloot, ijsbaan vereniging Nooitgedacht en TRS Boeren.

Ook waren er meerdere Geheime zender Groepen uit Schuinesloot en omgeving die het weekend voorzagen van muziek. Woensdag werd de aftrap met een houtdorp voor de basisschool opgestart en vrijdag werden de puntjes op de I gezet. Wie gaat het mooiste huisje bouwen? De 68 kinderen hebben twee dagen hun enorme best gedaan. Er kwamen gordijntje, bloemetjes, en kapstokken om alles nog mooier te maken. Uiteindelijk werd de derde prijs gewonnen door ’De stoute Kroketje; echt een meisjes huis. De tweede prijs ging naar ‘het Klaphuis’. Deze groep hadden hun huis versierd met kleurtjes, bloemetjes en vlaggetjes. De eerste prijs ging naar het Twinteam. Zij hadden een huis gemaakt met twee verdiepingen en meerder kamers, een heuse villa, inclusief met zendmast. Ondanks de vele buien op woensdag hebben de kinderen veel plezier gehad.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Dorothee Spijker treedt op in Openluchttheater Avereest in Balkbrug Nieuws Ingezonden 8 uur geleden
Afbeelding
Heropening skatepark Kruserbrink Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Raad schoorvoetend akkoord met nieuwe programmeringsafspraken over windmolens Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
Schrijfster Leanne Pots in christelijke boekhandel de Welle te Dedemsvaart Nieuws Ingezonden 11 uur geleden
Afbeelding
Gratis cursus Slim op Pad in de bibliotheek Hardenberg 11 uur geleden