Afbeelding

Oefenen met digitale zorg

za 13 april 2024 Hardenberg

In de Binder in Gramsbergen wordt op dinsdag 14 mei, van 14.00 tot 16.00 uur, gestart met de driedelige cursus Digivitaler. Tijdens de driedelige cursus Digivitaler wordt uitleg gegeen over online gezondheidsomgevingen en digitale zorg. “Ook gaan we hiermee oefenen,” aldus een woordvoerder van de Bibliotheek, die de cursus op touw heeft gezet.  Na de start op 14 mei zijn er lessen op 21 en 28 mei. 

“Zorg en gezondheidszaken kun je steeds meer via de computer of tablet controleren en regelen. Dat noemen we digitale zorg. Digitale zorg is handig, omdat het je minder tijd kost en je al je gegevens altijd bij de hand hebt. Maar hoe gebruik  je zoiets? Tijdens de cursus Digivitaler bekijken en oefenen we in online gezondheidsomgevingen”.

Aanmelden

De lessen zijn gratis, je hoeft geen lid van de Bibliotheek te zijn. Het is handig als je al een beetje ervaring hebt met de smartphone, computer of tablet. Heb je dat nog niet? Ook dat kun je leren bij de Bibliotheek! Kijk daarvoor op www.bibliotheekhardenberg.nl . Kijk op de website www.bibliotheekhardenberg.nl/activiteiten voor meer informatie over deze en andere cursussen. Hier kun je je ook aanmelden, of bel met Sophie Bosscher: 0523 – 280 011.

Afbeelding
Brand in camper aan De Vechtspille na explosie Hardenberg 10 uur geleden
True Desire Vocalband
KOM & ZIE Openluchtviering met 'True Desire Vocalband' in Vroomshoop! Nieuws Ingezonden 10 uur geleden
Afbeelding
Blikseminslag veroorzaakt flinke schade aan woning aan de Hoogenweg Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
Alma vergadert in 'Irene' Hardenberg 14 uur geleden
Afbeelding
Pinksterpret in Hardenberg Hardenberg 15 uur geleden