Afbeelding

Het Bouwvakfeest in Oud Lutten

za 13 april 2024 Hardenberg

Het Bouwvakfeest in Oud Lutten is een jaarlijks terugkerend evenement dat dit jaar zijn 34e editie beleeft op 2 en 3 augustus. Het feest, ooit begonnen als een bescheiden bijeenkomst om verjaardagen te vieren, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een groots festival dat bezoekers vanuit het hele land trekt. Na ruim 30 jaar op het weiland van de  familie Slump te hebben gestaan, keren ze dit jaar terug naar hun oorsprong, op het terrein van de Fam Nijmeier aan de Kerkdijk / Lutteresweg / Bruine kuilenweg.

Op het terrein zullen diverse voorzieningen worden uitgebreid, waaronder een grote circustent voor overdekte festiviteiten en parkeergelegenheid. Ook de toiletvoorzieningen worden verbeterd om lange wachtrijen te voorkomen. Het belooft weer een gezellige en sfeervolle setting te worden, met live muziek en DJ Hoempa Henk die het weekend zal opvrolijken met zijn hits.

Het programma biedt voor elk wat wils. Op vrijdagavond trappen oude bekenden van het Bouwvakfeest, The Logues, af met een energiek optreden. Deze Ierse band staat bekend om hun whisky doordrenkte folkstijl en zal zeker voor een feestelijke sfeer zorgen. Ook de jeugd wordt niet vergeten, met een optreden van de Party Animals, bekend van hun hits als ‘Have you ever been mellow’ en ‘Have Naguila’.

Op zaterdagavond gaat het feest door met de Kisjeskearls. Daarna volgt het Piraten Power Hour, een feestelijke ode aan de Nederlandse piratenmuziek. Het weekend wordt afgesloten met een knallend optreden van Bökkers.

Het belooft een weekend vol plezier, muziek en gezelligheid te worden waarvoor je zeker je agenda moet vrijhouden. Mis het dus niet en kom naar het Bouwvakfeest in Oud Lutten op 2 en 3 augustus voor een onvergetelijke ervaring.

dav
Beleef water in de meivakantie Twenterand 4 uur geleden
Afbeelding
Oudheidkundige Vereniging verwelkomt nieuwe voor zitter Twenterand 5 uur geleden
Afbeelding
Feestelijke opening van het zwemseizoen bij Het Heuveltjesbosbad Hardenberg 5 uur geleden
Afbeelding
'Vijvertuinen' opent poort Hardenberg 6 uur geleden
Afbeelding
Sientje is ERELID bij Buurtvereniging Sluis 6-7 Hardenberg Ingezonden 7 uur geleden