Afbeelding
Gert Stegeman

Terugblik Funeral Fair | afscheid, uitvaart, gedenken

ma 22 april 2024 Hardenberg

Waar vroeger niet gesproken werd over de dood, het afscheid nemen en wat er zoal komt kijken rondom een overlijden, is dat tegenwoordig wel anders. Daarom vond afgelopen weekend voor de eerste keer de Funeral Fair plaats, in Theater De Voorveghter in Hardenberg. Deze beurs werd georganiseerd door Natuurbegraafplaats Hoogengraven, Crematorium De Lariks en Evertree-Nederland.

Verwachte belangstelling werd getoond

Ruim 700 bezoekers bezochten afgelopen zaterdag de Funeral Fair. Tijdens de beurs presenteerden ondernemers uit de uitvaartbranche hun producten en/of diensten. Ook kregen bezoekers de mogelijkheid aan te sluiten bij een workshop wade vouwen, een seminar van Edwin Spieard van Special Death Care en een lezing over het levenstestament.

Mogelijkheden zijn divers

Dat er veel mogelijk is rondom afscheid nemen en gedenken, is dus gebleken tijdens de Funeral Fair. De diversiteit aan aanbod doet vermoeden dat er nog veel meer is te ontdekken. Inspiratie opdoen of informatie verzamelen is ook na deze beurs mogelijk bij de diverse ondernemingen die aanwezig waren. Op www.funeral-fair.nl zijn deze terug te vinden.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Bestuurder aangehouden na eenzijdig ongeval in Geerdijk Twenterand 1 uur geleden
Afbeelding
Rover baalt van staking bij Arriva Twente Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Tennisclub houdt Pinkstertoernooi Ommen 10 uur geleden
Afbeelding
Vechtival voor tiende keer bij De Koppel Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
Mannenkoor huldigt jubilarissen Twenterand 12 uur geleden