Afbeelding

Mooi theaterprogramma bij Het Punt

wo 3 april 2024 Hardenberg

Volgers van de facebook- en instagrampagina van Het Punt hebben al voorbij zien komen dat onder andere Guido Weijers, Daniël Lohues en Nienke Plas in het nieuwe theaterseizoen naar Vroomshoop komen. Het nieuwe seizoen begint in oktober. Men kan vanaf dinsdag 9 april om 10.00 uur kaarten reserveren via de website van Het Punt. 

Programmeurs Harry ten Brinke en Leoni Schuurhuis spreken van een fantastisch nieuw theaterprogramma en zijn enorm blij dat bekende artiesten de weg naar Vroomshoop weten te vinden.

Professioneel programma

“Ons programma wordt professioneler en culturele behoeften worden steeds beter gehoord. Samen met de programmaraad staan we elk jaar weer voor de uitdaging om de ‘culturele puzzel’ te laten kloppen. Ook de kleinere namen en verborgen parels verdienen immers een podium. Als je het mij vraagt, is die puzzel aardig goed gelukt.”, vertelt Schuurhuis. Ook artiesten als Leoni Jansen, Monique Smit, Spruijt & Opperman en Tangerine doen volgend seizoen het Vroomshoopse theater aan. Concertgangers kunnen hun muzikale hart ophalen bij The U2-tribute, De André Hazes tribute en Creebles. Deze concerten zijn staand en vinden in de popzaal plaats.

Kaartverkoop

De volledige programmering wordt op dinsdag 9 april om 10.00 uur via de website van Het Punt bekendgemaakt. Men kan vanaf dat moment kaarten reserveren. Vrienden van het theater hebben voorrang en voor hen start de verkoop al op donderdag 4 april. Iedereen die nog geen vriend van het theater is, kan voor slechts 25 euro een lidmaatschap afsluiten. Dit lidmaatschap geeft dus onder meer recht op het reserveren van de eerste tickets van het nieuwe seizoen. Meer informatie over deze regeling vindt men op de website van Het Punt.

Afbeelding
Andere koers.nu Hardenberg 27 minuten geleden
Afbeelding
Aanrijding op kruising Witmanweg en Weverijweg in Slagharen Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
Opening expositie meidenatelier Hardenberg Hardenberg 18 uur geleden
Afbeelding
Rudy Ligtenberg nieuwe directeur-bestuurder Mijande Wonen Hardenberg 18 uur geleden
Afbeelding
Eigenaar gezocht voor goederen in lopend onderzoek Hardenberg 19 uur geleden