Afbeelding

Bewoners versieren tuinen

ma 25 maart 2024 Hardenberg

Vanwege het 75-jarig bestaan van Plaatselijk Belang organiseerde de feestcommissie een wedstrijd voor verlichte en versierde tuinen in Rheeze/Diffelen. Dit evenement vormt de prelude voor een vierdaagse jubileumviering in juni. 

Veel inwoners hadden zich voor deelname aan de wedstrijd ingeschreven en creëerden een bonte route met opstellingen, die getuigden van enthousiasme, fantasie en creativiteit. 

Zware taak voor jury

Tijdens de openingsavond op zaterdag 23 maart was het, ondanks het gure weer,  op de route een drukte van belang. Iedereen wilde de grappige, nostalgische, feestelijk verlichte tuinen zien. De jury had het allesbehalve makkelijk en was tot ’s avonds laat op pad om alle creaties zorgvuldig te beoordelen. 

Komt dat zien!

Voor de uitslag moet men nog even geduld hebben. De uiteindelijke winnaars van de versierde tuinen worden bekendgemaakt tijdens een barbecue in juni. De versierde tuinen zijn nog de hele week te bezichtigen. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Bewoners creëerden een bonte route met opstellingen, die getuigden van enthousiasme, fantasie en creativiteit.
Afbeelding
Nationaal kampioenen gehuldigd Coevorden 52 minuten geleden
Afbeelding
Nedersaksenlijn komt dichterbij Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Lip en Fransen vangen meeste vis Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Een nieuw havenseizoen, een mooie samenwerking Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Feestweek Bergentheim wil graag meewerken om de risico's door alcohol gebruik en het rijden onder de aandacht te brengen... Nieuws Ingezonden 2 uur geleden