Afbeelding

Bezoek het OV inloopspreekuur

vr 29 maart 2024 Hardenberg

Heeft u binnenkort een gezellig dagje weg gepland? Ga met het openbaar vervoer. Een leuk dagje uit met uw kleinkinderen naar de dierentuin, een bezoek aan een andere stad of misschien wel een bezoek aan familie of een museum: reis met het openbaar vervoer! Heeft u vragen over de bus, trein of haltetaxi? OV-ambassadeurs helpen u graag op weg.

Inloopspreekuur 

OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers die het reizen met het openbaar vervoer gewend zijn. Zij helpen u graag het gemak van het openbaar vervoer ervaren. Tijdens de maandelijkse inloopspreekuren op locaties in Overijssel, Gelderland en Flevoland geven OV-ambassadeurs antwoord op al uw vragen over het openbaar vervoer. Op donderdag 4 april is er van 10.00-11.30 uur een inloopspreekuur in de Bibliotheek Ommen, eerste verdieping, Chevalleraustraat 6. 

Telefonische spreekuren  

Wilt u liever telefonisch advies? Dat kan! U kunt dagelijks bellen met één van de OV-ambassadeurs tijdens het telefonisch spreekuur. Zij zitten voor u klaar om u telefonisch te helpen met uw vraagstuk. Zij zijn bereikbaar op: 038-3038010. Maandag t/m vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.  Dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur   Maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur. De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg. Voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten, kunt u terecht op onze website: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.

Afbeelding
Koningsdag 2024 in Emmen: Een Oranje Feest vol Vermaak Coevorden 20 minuten geleden
Afbeelding
Brandweer rukt uit voor stormschade in Hardenberg Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Vakantie-activiteiten bij De Koppel Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
Nationale dodenherdenking bij het Frits de Zwerver-monument Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
Voorbereidingen StoeteRock in volle gang Hardenberg 3 uur geleden