Afbeelding

Tweede editie van Motormarkt Balkbrug

zo 24 maart 2024 Hardenberg

Op zaterdag 6 april vindt in en rondom manege De Diamanthal in Hardenberg de tweede editie van Motormarkt Balkbrug plaats. In de manege en op het verharde buitenterrein zal er weer een ruim aanbod zijn van motoren, bromfietsen en onderdelen

Vorig jaar september nam men in Balkbrug het stokje over van de bekende Motormarkt Hardenberg. Met hulp van een groot aantal enthousiaste vrijwilligers maakte de Motormarkt een succesvolle doorstart in de daarvoor uitstekend geschikte Diamanthal. Zaterdag 6 april wordt daar voor de tweede keer weer een gezellige en in alle opzichten betaalbare markt opgezet voor de liefhebbers. 

Gevarieerd aanbod

Het aanbod van motoren en bromfietsen varieert van klassiek tot modern, van Adler tot Zündapp, van zescilinder tot eencilinder, van Duits tot Amerikaans. Gereedschappen, literatuur en kleding mogen daarbij uiteraard ook niet ontbreken. Uniek is dat veel aanbod afkomstig is van particulieren. Vaak worden er onderdelen aangeboden waarvan menigeen dacht dat deze niet meer te verkrijgen waren. Soms doet een voormalige handelaar zijn complete privécollectie hier van de hand. 

Gezelligheid staat bovenaan

De Motormarkt Balkbrug wordt georganiseerd door Stichting Paardensport Avereest. De leden helpen als vrijwilliger om er voor iedereen een geslaagde dag van te maken. Balkbrug ligt 20 kilometer van de Duitse grens. Een flink aantal standhouders en bezoekers is dan ook uit Duitsland afkomstig. Maar ook standhouders uit andere delen van Europa zijn als de kippen bij om in Balkbrug hun waren te slijten.

Tweemaal in 2024 een Motormarkt Balkbrug

In 2024 worden er dus twee motormarkten georganiseerd in Balkbrug. Noteer de komende data alvast in Uw agenda: zaterdag 6 april 2024 en zaterdag 21 september 2024. Voor meer informatie kijk op www.motormarktbalkbrug.nl 

Manege De Diamanthal is aan de Hoogeveenseweg 38, 7707 CH Balkbrug. Balkbrug ligt op de kruising van de provinciale wegen N377 en N48. Bezoekers kunnen de bewegwijzering vanaf deze wegen volgen tot aan het gratis parkeerterrein.  

Afbeelding
Plantenbieb Hardenberg weer geopend Nieuws Ingezonden 1 uur geleden
Afbeelding
Landelijk christelijk projectkoor Grace-Choir 2 van start Hardenberg 19 uur geleden
De 8 meiden van de ARS Hardenberg; groep 6
De VlechtjesClub voor KIKA Nieuws Ingezonden 19 uur geleden
Namens de vereniging werd Colling bedankt met een bloemetje en presentje.
Groot spandoek van De Grunte maakt indruk Sport Ingezonden gisteren
Sponsoren bedankt
Prijswinnaars bij geslaagde avond ZPV De Grunte Nieuws Ingezonden 27 apr, 09:04