Afbeelding

‘Jij ontbreekt aan mij - het naleven van Tonio

zo 24 maart 2024 Hardenberg

Mirjam Rotenstreich deelt haar diepgaande ervaringen over het verlies van haar zoon Tonio in haar boek ‘Jij ontbreekt aan mij - het naleven van Tonio’. Het is een ontroerend verslag van haar voortdurende rouw na het tragische ongeval dat haar zoon in 2010 het leven kostte. Het verdriet lijkt niet te verminderen, maar eerder te groeien. Op dinsdag 9 april om 19:30 uur zal Roelie Waanders Mirjam interviewen in de Bibliotheek Hardenberg, waar ze zal spreken over haar ervaringen en haar boek.

Samen met haar echtgenoot, de bekende schrijver A.F.Th. Van der Heijden, heeft Mirjam Rotenstreich het ondenkbare meegemaakt: het verlies van hun zoon Tonio door een noodlottig verkeersongeval. Terwijl Van der Heijden zijn bekroonde bestseller over deze tragedie schreef, heeft Mirjam haar eigen perspectief vastgelegd in ‘Jij ontbreekt aan mij’. Dit boek biedt korte, maar krachtige inzichten in de impact van zo’n onherroepelijke gebeurtenis. Het beantwoordt de vraag hoe een moeder omgaat met het leven zonder haar kind.

Op de avond van het interview zal Boekhandel Heijink aanwezig zijn met exemplaren van het boek, waarbij bezoekers de mogelijkheid hebben om ze te laten signeren. Als je geïnteresseerd bent in het bijwonen van de lezing en het interview op dinsdag 9 april, kun je je aanmelden via de website www.bibliotheekhardenberg.nl of kaartjes kopen bij boekhandel Heijink. De kosten bedragen € 7,50, waarbij studenten € 5,00 betalen, inclusief koffie en thee.

Afbeelding
Blikseminslag veroorzaakt flinke schade aan woning aan de Hoogenweg Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Alma vergadert in 'Irene' Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
Pinksterpret in Hardenberg Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
Buiten sporten deze zomer? Wordt zomer-lid bij DTC! Sport Ingezonden 5 uur geleden
Joy Woelders, Zanger Hans en Lucas & Gea treden op tijdens de Nederlandstalige muziekavond.
Bostheater Gramsbergen opent seizoen met Nederlandstalige muziekavond Nieuws Ingezonden 5 uur geleden