Afbeelding

Repair Café Hardenberg bij De Koppel

do 15 februari 2024 Hardenberg

Op zaterdag 24 februari zitten bij De Koppel de vrijwilligers van het Repair Café klaar om te helpen bij de reparatie van allerlei spullen. Inloop tussen 13.00 en 15.00 uur.

Overal ontstaan Repair Cafés, ze voldoen duidelijk in een behoefte. Want als je zelf niet zo handig bent en kleine reparaties niet zelf kunt, waar moet je dan naar toe? Dan is het Repair Café een uitkomst. De vrijwilligers herstellen van alles, van elektronica tot breiwerk. Het Repair Café Hardenberg bestaat al ruim 12 jaar. Dat de Repair Café vrijwilligers in Hardenberg echt handige ‘Harries en Harriëttes’ zijn, blijkt wel uit de cijfers. Zo’n 80 procent van de aangeboden spullen wordt gerepareerd. Heb jij nou ook iets wat kapot is, bezoek dan het Repair Café. Gewoon een keertje kijken kan ook, want naast nuttig is het altijd heel gezellig.

Welkom op zaterdag 24 februari, inloop van 13.00 tot 15.00 bij natuuractiviteitencentrum De Koppel, Vechtstraat 8 te Hardenberg. Kijk ook eens op www.dekoppel.com en www.repaircafehardenberg.nl.
Voor meer informatie tel. 0523 273388 of info@dekoppel.com.


Jenieke met voorzitter Eelco
Jubilarissen bij toneelvereniging Roke Nieuws Ingezonden 9 uur geleden
Afbeelding
Mariënberg krijgt gevoel weer te pakken Hardenberg 13 uur geleden
Openingszet: Gerwin van Dijk, zoon van Johan van Dijk, verricht de openingszet aan het bord van Gerbrand Hessing (rechts) en Gerwin van der Meer (links)
Gil Salomé zegeviert bij Johan van Dijk-memorial Twenterand 14 uur geleden
Afbeelding
Den Ham tegen Rigtersbleek Twenterand 14 uur geleden
Afbeelding
Kinderstraat in de Berkenlaan Hardenberg 16 uur geleden