Afbeelding

Repair Café

do 11 januari 2024 Hardenberg

De vrijwilligers vinden het nog steeds leuk om mensen te helpen bij het repareren. Heb jij dus iets liggen wat kapot is, waarvan je niet weet of het gemaakt kan worden of gewoon niet weet hoe het werkt, kom dan naar het Repair Café Hardenberg. Daarnaast is het ook nog eens heel gezellig. Een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd. Bel voor meer informatie 0523 273388 of mail naar info@dekoppel.com.
Kijk ook eens op www.dekoppel.com en www.repaircafehardenberg.nl.

De energiecoaches van het Startpunt duurzaam Hardenberg zijn niet meer standaard aanwezig bij De Koppel. Maar huisbezoeken kunnen wel gewoon aangevraagd worden.

Alle kapotte voorwerpen verzamelen! Op zaterdag 13 januari zitten de vrijwilligers klaar bij natuuractiviteitencentrum De Koppel aan de Vechtstraat 8 in Hardenberg. Inloop is tussen 13.00 en 15.00 uur.

Al 12,5 jaar is het Repair Café Hardenberg actief. De aftrap vond ooit plaats in een kraampje op de Markt. Nu zijn de vrijwilligers al jaren eens in de zes weken te vinden in De Koppel. Ze hebben daarbij veel ervaring opgedaan en zien soms van afstand al wat er aan de hand is met een koffiezetapparaat. Ook zijn er in de loop der tijd veel vrolijke momenten geweest, waarbij spullen soms op onverwachte wijze gerepareerd werden of zelfs helemaal niet stuk bleken te zijn. Alle spullen, die gerepareerd het pand verlieten, schelen samen een enorme berg afval. En dus ook grondstoffen, CO2 en ook niet onbelangrijk, geld.
Afbeelding
Steekincident bij skatebaan Hardenberg Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Oppassen geblazen! Nepagenten actief in de regio Hardenberg 7 uur geleden
Vlnr: docent Bart-Jan van Kleef - Noa - Zoë - Maria - Roel Gritter
Leerlingen Greijdanus Hardenberg winnen podcastwedstrijd van de Historische Vereniging Hardenberg! Nieuws Ingezonden 10 uur geleden
Afbeelding
Veel ambities en plannen in 2023 uitgevoerd, financiële buffer versterkt Ommen 10 uur geleden
Afbeelding
Bergentheim - RKSV Bornerbroek Sport Ingezonden 12 uur geleden