Afbeelding

Knutselen met Kerst

wo 20 december 2023 Hardenberg

Natuuractiviteitencentrum De Koppel aan de Vechtstraat 8 in Hardenberg is op tweede kerstdag, 26 december, ‘s middags van 13.00 tot 16.00 uur geopend. Voor kinderen liggen er dan knutselspullen klaar. 

Na wellicht een drukke eerste kerstdag, waarbij er lang en veel getafeld is, kun je een fijne wandeling maken met een tussenstop bij De Koppel. Kinderen mogen een dennenboompje maken van ijsstokjes, maar willen ze iets anders knutselen, dan zijn er genoeg andere opties. Het is bijvoorbeeld ook hartstikke leuk om een gekke vogel in elkaar te plakken van allerlei papieren afval. Er zijn diverse exposities te bekijken en de serre is een fijne plek om even op te warmen. Daar ligt ook het boek ‘De jongen, de mol, de vos en het paard’ van Charlie Mackesy (speciale uitgave). Dit boek werd De Koppel aangeboden door de Hardenbergse Uitdaging. Kruip met het boek lekker in een hoekje, want het is prachtig om te bekijken en om (voor) te lezen. De kabouters in het Kabouterbos verkeren ook in kerstsferen. En inmiddels is daar zelfs al sneeuw gevallen. Kom je een kijkje nemen? De Koppel wenst iedereen alvast fijne kerstdagen. De Koppel is eerste kerstdag gesloten. Meer vragen? Bel of mail dan: tel. 0523 273388, mail: info@dekoppel.com.

Jenieke met voorzitter Eelco
Jubilarissen bij toneelvereniging Roke Nieuws Ingezonden 11 uur geleden
Afbeelding
Mariënberg krijgt gevoel weer te pakken Hardenberg 15 uur geleden
Openingszet: Gerwin van Dijk, zoon van Johan van Dijk, verricht de openingszet aan het bord van Gerbrand Hessing (rechts) en Gerwin van der Meer (links)
Gil Salomé zegeviert bij Johan van Dijk-memorial Twenterand 16 uur geleden
Afbeelding
Den Ham tegen Rigtersbleek Twenterand 16 uur geleden
Afbeelding
Kinderstraat in de Berkenlaan Hardenberg 18 uur geleden