Afbeelding

‘Land van verlangen’ in Theaterschuur Linde

vr 26 januari 2024 Hardenberg

In Theaterschuur Linde aan de Linderweg 4 in Linde is op zondagmiddag 4 februari de voorstelling Land van verlangen te zien. In deze muzikale vertelvoorstelling over Vincent van Gogh in Drenthe bundelen de muzikanten Lara Boode (zang) en Gijs Kos (gitaar), beide uit Pesse, en schrijver Janne IJmker, uit Tiendeveen, hun krachten.

Janne IJmker leest voor uit haar novelle Land van verlangen en met haar spel en vertelling neemt ze de toeschouwers mee naar de gevoels- en gedachtewereld van Vincent van Gogh.

Lara Boode en Gijs Kos verbinden de novellefragmenten met hun liedjes, die tekstueel en muzikaal aansluiten bij het verblijf van Vincent in Drenthe in het najaar van 1883.

De entreekosten voor de voorstelling bedragen 15 euro inclusief koffie/thee met cake. Inloop is mogelijk vanaf 14.00 uur. De voorstelling begint om 14.30 uur. Reserveren van toegangskaarten kan via info@theaterschuurlinde.nl of telefonisch 0523-234001. Als er nog plaatsen zijn, kan men ook kaarten aan de zaal verkrijgen.

Jenieke met voorzitter Eelco
Jubilarissen bij toneelvereniging Roke Nieuws Ingezonden 9 uur geleden
Afbeelding
Mariënberg krijgt gevoel weer te pakken Hardenberg 14 uur geleden
Openingszet: Gerwin van Dijk, zoon van Johan van Dijk, verricht de openingszet aan het bord van Gerbrand Hessing (rechts) en Gerwin van der Meer (links)
Gil Salomé zegeviert bij Johan van Dijk-memorial Twenterand 14 uur geleden
Afbeelding
Den Ham tegen Rigtersbleek Twenterand 14 uur geleden
Afbeelding
Kinderstraat in de Berkenlaan Hardenberg 16 uur geleden