Afbeelding
G. Brokelman

Voltige Vereniging TOP uit Anevelde wordt tweemaal gehuldigd

di 17 oktober 2023 Hardenberg

Tijdens de Nederlandse Kampioenschappen voor voltige, dat eind augustus plaatsvond in Ermelo, werd het B team en Rik Bierling, beide kampioen in hun eigen klasse.

Het B-team bestaande uit, Sanne Houkes, Isa van Dijk, Britt Vedelaar, Ella Rieks, Fabien Kieft, Mae Jannink en Fabienne Conijn onder leiding van trainsters Yara Zomer en Maureen Hekert op het paard Escobar, hebben een geweldige prestatie neergezet. In het grote deelnemersveld werden ze Nederlands Kampioen en de Wethouder Martijn Breukelman huldigde het team hiervoor. De Wethouder vroeg nog naar het doel van het team en dat is zo snel mogelijk een klasse hoger starten. Hiervoor moet nog hard getraind worden, omdat in deze klasse ook de kür in galop getoond moet worden.

Tevens werd Rik door de wethouder Breukelman gehuldigd voor zijn titel Nederlands Kampioen in de klasse solo Z. Hij traint op het paard Escape met Maureen als trainster. Het doel van Rik is om zich komend seizoen te kwalificeren voor de Wereld Kampioenschappen in Bern, die volgend jaar worden gehouden van 15-21 juli 2024.

Afbeelding
Taalschool Hardenberg is verhuisd Hardenberg 15 minuten geleden
Afbeelding
Ontdekkingstochten in het stadshart van Hardenberg, in het IP Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Gemeente nieuws week 17 Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
alfa-college zet in op mentale gezondheid studenten Nieuws Ingezonden 1 uur geleden
Afbeelding
PCBS De Hoekstee viert eeuwfeest Hardenberg 2 uur geleden