Afbeelding
Advertorial

Alles wat je moet weten over zakelijk leasen in Hardenberg

di 25 april 2023 Hardenberg

Wanneer je woont in Hardenberg en omstreken en je hebt een eigen bedrijf, dan is het goed om na te denken over zakelijk leasen. Er zijn namelijk heel veel voordelen te benoemen van zakelijk leasen. Toch is het goed om eerst in te lezen wat het precies is en wat je er aan hebt. Hieronder lees je alles wat je moet weten over zakelijk leasen in Hardenberg.

Wat is zakelijk leasen?

Allereerst is het belangrijk om te weten wat zakelijk leasen is. Zakelijk leasen is het leasen van een bedrijfsauto zonder dat het je een hoop geld kost in een keer. Je kunt gemakkelijk een auto leasen bij een dealer door middel van een leasecontract, bijvoorbeeld op basis van financial lease. Je stelt samen met de dealer een contract op waarin bijvoorbeeld staat hoeveel premie je per maand moet betalen en hoe lang je contract duurt. Nadat je contract verlopen is, word jij zelf de eigenaar van de auto mits je least op basis van financial lease. Zakelijk leasen kun je dus eigenlijk zien als een auto kopen, alleen dan in kleine termijnen betalen.

Daarnaast is het zakelijk leasen alleen bedoeld voor ondernemers die een eigen bedrijf hebben. Wanneer je bijvoorbeeld een bouwbedrijf hebt, dan is het verstandig om een busje te leasen waar al jouw gereedschap in past. Op die manier kun je rustig je werk uitvoeren met een auto die past bij jou.

Maandelijks bedrag

Bij zakelijk leasen betaal je dus een vast bedrag per maand. Het maandelijkse bedrag kan afhangen van een paar zaken. Zo heeft het te maken met het type auto dat je wilt gaan leasen, heeft het te maken met de duur van je leasecontract en heeft het te maken met de dealer. Het is dus verstandig om een goede keuze auto te maken en af te stemmen hoe lang jij een leasecontract wilt hebben. Het is namelijk belangrijk dat je de maandelijkse kosten kunt betalen van een leaseauto.

Daarnaast is zakelijk leasen sowieso een voordeel voor jouw portemonnee. Wanneer jouw bedrijf namelijk niet in een keer een groot bedrag kan betalen voor een auto, dan is het niet erg om ervoor te kiezen om te gaan leasen.

Verschillende keuzes

Met leasen heb je enorm veel verschillende keuzes qua auto’s en busjes. Aangezien het aanbod relatief groot is, heb je dus ook veel verschillende keuzes. Zo kun je ervoor kiezen om een busje te leasen die helemaal past bij jouw bedrijf. Daarnaast kun je ook een zakelijke auto leasen. Het is maar net waar jouw bedrijf naar zoekt. Een groot aanbod is daarom dus ook enorm voordelig voor jou als ondernemer.

Namens de vereniging werd Colling bedankt met een bloemetje en presentje.
Groot spandoek van De Grunte maakt indruk Sport Ingezonden 5 uur geleden
Sponsoren bedankt
Prijswinnaars bij geslaagde avond ZPV De Grunte Nieuws Ingezonden 5 uur geleden
Afbeelding
Zes Tijdreizen Energie gepland Hardenberg 6 uur geleden
Afbeelding
Wim Grondman krijgt onderscheiding Hardenberg 21 uur geleden
Afbeelding
Groots onthaal in Gramsbergen voor hardlopers met bevrijdingsvuur op nieuw festival Nieuws Ingezonden 23 uur geleden