Afbeelding
Advertorial

Waarom je deze winter een vlaggenmast kerstboom moet hebben

ma 17 oktober 2022 Hardenberg

Wie rond de feestdagen de Markt in Hardenberg oploopt, kan niet om de fraaie kerstboom heen. Deze sfeermaker zorgt voor zoveel gezelligheid! Wil je dit ook in jouw eigen tuin hebben, dan kun je een vlaggenmast kerstboom neerzetten. Deze is net zoals de kerstboom op het marktplein heel groot, dus je steelt er gegarandeerd de show mee. Lijken vlaggenmast kerstbomen jou ook wel wat, maar twijfel je nog een beetje? Lees dan snel verder, want hieronder delen we alles wat je moet weten en een aantal handige tips voor als je een vlaggenmast kerstboom gaat kopen!

Wat maakt een vlaggenmast kerstboom zo bijzonder?

Vlaggenmast kerstbomen zijn indrukwekkende lichtfiguren in 3D en in de vorm van een kerstboom. Het is dus eigenlijk een kerstboom op paal met lampjes die samen het onmiskenbare figuur van een dennenboom nabootsen. Met een vlaggenmast kerstboom haal je dus eigenlijk een kunstkerstboom en kerstverlichting in één keer in huis! Voor een gezellige, maar neutrale sfeer kies je voor de warm of koel witte lampjes. Kan het voor jou niet bont genoeg zijn? Dan kun je bij KerstverlichtingBuiten.com ook terecht voor een vlaggenmast kerstboom met multi color lampjes. 

Vlaggenmast kerstbomen in verschillende formaten

Net zoals bij “echte” kerstbomen het geval is, kun je vlaggenmast kerstbomen ook in verschillende formaten kopen bij KerstverlichtingBuiten.com. De grootste varianten komen in de formaten van 6, 8, 10 en 12 meter hoog. Deze hebben tot wel 4000(!) LED lampjes en maken van iedere buitenruimte een magisch schouwspel. Vind je dit toch iets te groot, dan zijn er ook kleinere formaten vlaggenmast kerstbomen van 2, 3 of 4 meter. Dankzij de grote variatie is er dus altijd wel een geschikte vlaggenmast kerstboom te vinden voor jouw tuin. Ondanks de grootte van de vlaggenmast kerstboom is het heel makkelijk in elkaar te zetten. De instructies zijn helder en je hebt geen gereedschap nodig. Binnen een kwartier staat de kerstboom inclusief alle verlichting al te pronken in je tuin. De bijgeleverde palen zet je eenvoudig en snel in elkaar en dankzij het ingenieuze ontwerp behoren in de war geraakte lichtsnoeren voortaan tot de verleden tijd. Na de feestdagen kun je alles weer compact opbergen en in de schuur of op zolder zetten voor het volgende jaar!

Het opzetten doe je zo!

Vind je het toch een beetje eng om zo’n grote vlaggenmast kerstboom op te zetten en ben je bang dat het je niet zal lukken? We leggen het hier alvast stap voor stap uit. Om te beginnen bevestig je de metalen haak aan het masttouw en hijs je deze vervolgens voorzichtig omhoog. Er zitten drukknopjes aan de buitenste banden die je dicht kunt doen, waarna je de grondpinnen rond de mast plaatst. In de doos zit een handige afstandsband bijgeleverd, dus je hoeft niet zelf uit te rekenen hoeveel afstand er tussen de pinnen en de mast moet zitten. Daarna bevestig je de zwarte banden aan de grondpinnen en sluit je het aansluitsnoer rondom de mast aan op de kerstboom. Hier gebruik je de meegeleverde draaistekker voor. Houd er rekening mee dat alle koppelingen op de juiste wijze zijn gedraaid. Als laatste stap koppel je het andere uiteinde van het aansluitsnoer van de stekker aan elkaar en sluit je deze aan op het stroomnet. Klaar is Kees!

De voordelen van een vlaggenmast kerstboom

Als je voor een vlaggenmast kerstboom kiest, dan geniet je van een aantal voordelen. Zo is deze bestendig tegen alle weersomstandigheden als je voor een exemplaar van professionele kwaliteit kiest. Alle vlaggenmast kerstbomen van KerstverlichtingBuiten.com zijn helemaal weatherproof, aangezien het niet alleen in Hardenberg, maar ook in de rest van Nederland regelmatig regent en af en toe ook sneeuwt en hagelt. Daarnaast kan het ook tegen de vrieskou en wordt de kerstboom geleverd met een weerbestendige 31 Volt transformator die je veilig en eenvoudig aan kunt sluiten op het stroomnet. 

Een vlaggenmast kerstboom koop je daarnaast om meerdere jaren te gebruiken. Er zit dan ook niet voor niets drie jaar garantie op de Fairybell vlaggenmast kerstboom. De aanschafprijs van dit type kunstkerstboom mag dan dus hoger liggen dan een “echte” boom, maar de kosten zul je in de aankomende jaren gewoon terugverdienen. Verder hoef je bij een kunstkerstboom natuurlijk ook geen losse dennennaalden op te vegen of je zorgen te maken of de boom nog wel leeft. De vlaggenmast kerstboom staat er namelijk altijd fraai bij, zonder dat je er omkijken naar hebt!

Combineren met andere kerstverlichting

Heb je veel buitenruimte en wil je naast de vlaggenmast kerstboom ook andere kerstverlichting ophangen? Ook dan kun je bij KerstverlichtingBuiten.com een kijkje nemen voor meer inspiratie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie verlichte kerstkrans voor op de voordeur? Net als de kerstboom is de kerstkrans een onmiskenbaar symbool voor de feestdagen, naast de kerstster, het sneeuwvlokje en de slee. Daarom is er ook volop kerstverlichting verkrijgbaar in de vorm van deze symbolen. Deze kun je dan rond de vlaggenmast kerstboom hangen, zodat jouw tuin echt een winterwonderland wordt. Verder kun je ook netverlichting bestellen en deze om de struiken of hagen draperen. De gevel van je huis of bedrijfspand versier je met ijspegelverlichting. Zoals je dus misschien al begrijpt, kun je naast de vlaggenmast kerstboom ook andere soorten kerstverlichting voor buiten ophangen om de ultieme kerstsfeer te creëren!

De organisatie staat te popelen er ook dit jaar weer een fantastisch Agri-weekend van te maken.
Agri-weekend met volop vermaak Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Scootmobieltochten Ommen 3 uur geleden
Afbeelding
Jongeren uit Den Ham helpen Armenië Twenterand 18 uur geleden
Grens Heuvelen Classic op 8 juni
Toerclub H.W.V organiseert toertocht op 8 juni Nieuws Ingezonden 18 uur geleden
Afbeelding
"Een uitvaart moet vooral een waardevolle herinnering creëren" Partnerbijdrage 19 uur geleden