Afbeelding

Samenzangavond ‘Psalmen & Opwekking’

zo 9 april 2023 Hardenberg

Zaterdag 22 april om 20.00 uur is er een samenzangavond in de Willem Hendrik Zwart Hal, Grensweg 17 in Lemelerveld. Ad Huetink begeleidt de Samenzang op het prachtige Monarke orgel.

Psalmen worden door de eeuwen heen gebeden en gezongen. Zij bevatten een rijkdom aan gevoelens, ervaringen en gedachten. De woorden roepen vaak herkenning op. Opwekkingsliederen zijn ontstaan in een periode van geestelijke vernieuwing binnen het protestantse christendom, vooral in de Angelsaksische cultuur. Het is fijn om samen in een groep te zingen en te luisteren naar bijpassend orgelspel.

Programma

Op het programma staat onder andere Aria from suite in D (J.S. Bach), Fantasie Psalm 124 (J. Propitius), Fanfare (N. Lemmens), Fantasie Psalm 25 (W.H. Zwart) en Fantasie Psalm 108 (K.J. Mulder). Het volledige programma en actuele informatie vindt u op de website: www.huetink-royalmusic.nl.

Reserveren

Reserveren is gewenst: Tel 0572-371838 (Huetink), Email: adhuetink@gmail.com. De entreeprijs bedraagt 10,00 euro inclusief koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

Jenieke met voorzitter Eelco
Jubilarissen bij toneelvereniging Roke Nieuws Ingezonden 10 uur geleden
Afbeelding
Mariënberg krijgt gevoel weer te pakken Hardenberg 15 uur geleden
Openingszet: Gerwin van Dijk, zoon van Johan van Dijk, verricht de openingszet aan het bord van Gerbrand Hessing (rechts) en Gerwin van der Meer (links)
Gil Salomé zegeviert bij Johan van Dijk-memorial Twenterand 15 uur geleden
Afbeelding
Den Ham tegen Rigtersbleek Twenterand 15 uur geleden
Afbeelding
Kinderstraat in de Berkenlaan Hardenberg 18 uur geleden