Afbeelding

Samenzang met Ad Huetink

vr 25 maart 2022 Ommen

Heerlijk samen zingen? Dat kan op zaterdag 2 april tijdens de ‘Voorjaars Samenzang’ in Lemelerveld. Deze begint om 20.00 uur in de Willem Hendrik Zwart Hal aan de Grensweg 17. Ad Huetink verzorgt het orgelspel.

Er is een prachtig programma voor u samengesteld. U kunt genieten van orgelspel en begeleiding bij het zingen van de u zo bekende liederen. De Samenzang en de klanken van het Monarke orgel vormen samen een prachtig muzikaal geheel. Op het programma staan onder andere de volgende orgelwerken waarbij gezongen kan worden: Heilig, Heilig, Heilig (K.J. Mulder); Dat ons loflied vrolijk rijze (F. Asma); Hear my prayer (F. Mendelsohn/Barholdy); Gouden harpen ruisen (J. Mulder).

Reserveren is verplicht en kan heel eenvoudig via 0572-371838 of adhuetink@gmail.com. Het volledige programma en actuele informatie vindt u op www.huetink-royalmusic.nl. De entree bedraagt 10 euro inclusief koffie of thee en een koek.

Jenieke met voorzitter Eelco
Jubilarissen bij toneelvereniging Roke Nieuws Ingezonden 9 uur geleden
Afbeelding
Mariënberg krijgt gevoel weer te pakken Hardenberg 13 uur geleden
Openingszet: Gerwin van Dijk, zoon van Johan van Dijk, verricht de openingszet aan het bord van Gerbrand Hessing (rechts) en Gerwin van der Meer (links)
Gil Salomé zegeviert bij Johan van Dijk-memorial Twenterand 14 uur geleden
Afbeelding
Den Ham tegen Rigtersbleek Twenterand 14 uur geleden
Afbeelding
Kinderstraat in de Berkenlaan Hardenberg 16 uur geleden