Afbeelding

Kom naar de Alpe D’HuZes actiedag op Greijdanus Hardenberg!

vr 17 maart 2023 Hardenberg

Op zaterdag 25 maart organiseren leerlingen van Greijdanus Hardenberg een actiedag om geld in te zamelen voor het KWF fonds. Tussen 10:00-14:00 uur kun je langskomen voor het laten wassen van je auto, schminken, een lekker broodje hamburger, een gezellige markt, samen een mooie fietsroute fietsen en meer. 

Leerlingen en docenten van Greijdanus Hardenberg fietsen op donderdag 1 juni mee met de Alpe d’HuZes. Een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor het KWF fonds. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’. Help het streefdoel van 17.500 euro te bereiken en doneer via de QR code Stichting Alpe d’HuZes - Greijdanus Harden-Berg-op (opgevenisgeenoptie.nl) 

“Wij doen als team mee aan Alpe d’HuZes omdat wij geloven dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij ons steunen?”, aldus de leerlingen en leraren van het Greijdanus College. 

Team Pientje met Pientje in het midden.vlnr Sander Dille, Richard Herbers, Stan Achterstraat, Albert Roelofs.
Van de woestijn naar Zuid Oost Europa Hardenberg 8 minuten geleden
Afbeelding
Gewoon is bijzonder Waarom vakantiegezinnen zo hard nodig zijn Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
23e Motortreffen Mc Rausbak'n Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Finn Berends en Kay Wissink tekenen eerste contract Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Dansen en Ontmoeten bij Zaal Mulder met Way Back Hardenberg 1 uur geleden