Het thema van de Gewoon Gezond Kloosterhaar wandeling is dit jaar 'Wat beweegt oonze noabers'
Het thema van de Gewoon Gezond Kloosterhaar wandeling is dit jaar 'Wat beweegt oonze noabers' Gewoon Gezond Kloosterhaar

Gewoon Gezond Kloosterhaar Voorjaarswandeling

ma 6 maart 2023 Hardenberg

Op zondag 19 maart gaat Kloosterhaar weer aan de wandel. De dorpswandelingen op initiatief van Gewoon Gezond Kloosterhaar zijn inmiddels een terugkerende activiteit geworden en kunnen op een groot aantal deelnemers rekenen. De Voorjaarswandeling van 19 maart heeft als thema ‘Wat beweegt oonse noabers?’ en voert de deelnemers langs een groot aantal verenigingen en organisaties die het leven in Kloosterhaar actiever, gezonder én gezelliger maken.

De wandelaars kunnen een kijkje nemen bij de sportverenigingen, maar ook bij de harmonicaclub, carnavalsvereniging en het Noaberschap. Jeugdhonk Kloojo doet mee, net als Seniorencontact Kloosterhaar, het Klushuus, de Country dansgroep en nog veel meer.

 De Voorjaarswandeling begint bij de kantine van Voetbalvereniging Kloosterhaar en eindigt bij dorpshuis ’t Haarschut. Starten kan vanaf 13.30 uur en de volledige route is ongeveer 4 kilometer lang. Wandelaars lopen hun eigen tempo en route. Wie graag meer wil weten van een vereniging of organisatie kan hier gerust de tijd voor nemen. Ook leuk voor onderweg is de fotopuzzel. 

 Het eindpunt van de wandeling is bij dorpshuis ’t Haarschut, waar de bar open is voor wie nog even gezellig na wil praten.

Kloosterhaar gaat op 19 maart weer aan de wandel.
Ontdek het verenigingsleven in Kloosterhaar tijdens de Voorjaarswandeling
Thomas Remmink van Den Ham in actie
ATC '65 en Den Ham in evenwicht na deel 1 Sport Ingezonden 10 uur geleden
Afbeelding
Sjoeltoernooi bij de Schoevers uit Westerhaar Twenterand 14 uur geleden
Afbeelding
Mishandeling op Klepperplein in Hardenberg: Getuigen gezocht Hardenberg 14 uur geleden
Afbeelding
Geslaagde zonnige Baalderborg Motorrun Hardenberg 15 uur geleden
Afbeelding
SV Gramsbergen op koers voor 3e periodetitel Sport Ingezonden 15 uur geleden