Afbeelding

Stem 15 maart 2023

wo 15 februari 2023 Hardenberg

Tijdens de komende provinciale statenverkiezingen verkiezingen op 15 maart a.s. bepaal je mee in wat voor land we willen leven: kies je voor ‘ieder voor zich’, ‘verdeeldheid’, of ‘saamhorigheid’?

De tweedeling in Nederland is te groot. De ongelijkheid neemt toe en onze samenleving verhardt. We staan tegenover elkaar, terwijl we naast elkaar zo veel meer kunnen bereiken.

We weten wat er gebeurt als rechtse partijen het opnieuw voor het zeggen krijgen. Ze houden vast aan hun geloof in de markt en lage belastingen voor vermogenden en grote vervuilers. Terwijl er verder bezuinigd wordt op voorzieningen als zorg en openbaar vervoer.

Gelukkig kan het ook anders. Volgens de peilingen kunnen de PvdA, in samenwerking met GroenLinks, de grootste worden in de provincies en de Eerste Kamer. Je kunt dus kiezen voor een nieuwe koers. Voor een toekomst waarin werken weer loont en eerlijk delen vanzelfsprekend is. Waar we ons klimaat de prioriteit geven die het verdient, investeren in schone en betaalbare energie en goede zorg bereikbaar houden. Je kunt kiezen voor een sociale toekomst voor iedereen omdat niet alleen het eigen belang telt maar het belang van ons allemaal. Je bepaalt zelf de richting!

Onze lokale PvdA kandidaten zijn:

Nr 27. Gert Luisman (Gemeenteraadslid Hardenberg)

Nr 40. Erika Kloekhorst (Voormalig gemeenteraadslid Hardenberg)

Kies sociaal. Stem PvdA.

Naast de Provinciale statenverkiezingen kun je op 15 maart ook stemmen voor de Waterschapsverkiezingen. De Partij van de Arbeid doet hier in deze regio als politieke partij niet aan mee. Wij steunen hierbij een echte Waterschapspartij: ‘Water Natuurlijk’

‘Water Natuurlijk’ werkt aan een Nederland met schoon en gezond water, waar inwoners veilig kunnen wonen. Landschappen waarin de natuur floreert en mensen kunnen genieten van water. Waar agrariërs en industrie een plek hebben en duurzaam kunnen werken en waar voldoende (drink)water is voor iedereen. ‘ Water Natuurlijk’ vindt dat waterschappen een cruciale rol hebben bij het aanpakken van deze maatschappelijke opgaven. Er moet veel meer gebeuren, alleen al om onherstelbare schade en hogere kosten in de toekomst te voorkomen, maar vooral om een betere en duurzame leefomgeving te creëren voor iedereen.

Onze lokale kandidaten, namens de PvdA, zijn:

Nr 3. Rein Jonkhans (Voormalig gemeenteraadslid Hardenberg)

Nr 17. Ivo de Vries (Schaduwfractielid Gemeente Hardenberg)

Ivo de Vries

schaduwfractielid
PvdA Hardenberg

Een paar toppers
Leuke wedstrijd voor GV Gramsbergen Sport Ingezonden 6 uur geleden
Acro duo Michelle en Emmelieke en trio Meike, Ilse en Indy
Acro teams TSH op plaatsingswedstrijd NK Sport Ingezonden 8 uur geleden
Afbeelding
N48 dicht na eenzijdig ongeluk met Corvette, herstelwerkzaamheden gaande Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Drie kampioenen bij v.v. Den Ham Sport Ingezonden 9 uur geleden
Afbeelding
Baby's houden van boeken Hardenberg 12 uur geleden