Afbeelding

Verzoekconcert met samenzang

ma 30 januari 2023 Hardenberg

In de Kandelaarkerk in Heemse wordt op zaterdag 25 maart een Verzoekconcert met samenzang gehouden. Aanvang 20.00 uur. Gezongen wordt over het thema: ‘onderweg naar Pasen’. Verzoeken voor 25 maart kunnen voor uiterlijk zondag 19 maart opgegeven worden via:  gkvheemse.nl/verzoekconcert. Daarnaast kunnen er ook sponsor-verzoeken worden achtergelaten. De opbrengst van het Verzoekconcert komt voor de helft ten goede aan de Kandelaarkerk en voor de helft aan Oekraïne.

De afgelopen periode zijn er in coronatijd 5 (online) Verzoekconcerten gehouden. Meer dan 17.000 keer zijn deze inmiddels online bekeken. En er zijn duizenden euro’s overgemaakt naar goede doelen. “Prachtig,” aldus de organiserende groep, gevormd door Brent Hulzebosch, Erik Meems, Iris Meems, Gerti Meerholz, Annamiek Moes, Klaasjan Pullen en Berjan Schroer. De 5 concerten kunnen nog steeds teruggekeken worden via gkvheemse.nl/verzoekconcert

De kerkzaal van de Kandelaarkerk aan de Weidebuurt 9 in Heemse zal op zaterdag 25 maart open zijn vanaf 19.15 uur onder het motto: vol=vol. De entree is gratis. Er is een collecte voor het goede doel.

Vrijwilligers van de Historische Vereniging Avereest werken hard aan de bouw van een replica van een plaggenhut in Dedemsvaart.
HVA bouwt plaggenhut Hardenberg 36 minuten geleden
Fancy Fair KC Elzenhof
Fancy Fair KC Elzenhof in Baalder een groot succes. Nieuws Ingezonden 13 uur geleden
Het college van burgemeester en wethouders waren op 17 mei op werkbezoek in de kern Bergentheim.
College B&W bezoekt Bergentheim Hardenberg 19 uur geleden
Gebiedsaanpassing: 'houd het stationsgebouw altijd goed herkenbaar' is het uitgangspunt
Gebiedsontwikkeling: nieuwe doelen voor omgeving station Hardenberg Hardenberg 20 uur geleden
Afbeelding
'Het Voorlichtingsgesprek' op dinsdag 11 juni bij Zone.college Partnerbijdrage 22 uur geleden