Afbeelding

Infohuis Hardenberg beantwoordt al uw vragen

vr 11 november 2022 Hardenberg

Het Infohuis in de Bibliotheek van Hardenberg in het LOC+ gaat maandag 14 november officieel van start. Het Infohuis Hardenberg is dé plek in Hardenberg waar inwoners met al hun vragen terecht kunnen. Voor als ze even niet weten welke kant ze op moeten, of niet weten bij wie ze kunnen aankloppen voor hulp. Met vragen over bijvoorbeeld vrijwilligerswerk, sociale contacten, wonen of digitale aanvragen.

De afgelopen periode zijn er achter de schermen veel voorbereidingen getroffen om van start te kunnen gaan. Er is bijvoorbeeld een enthousiaste groep van 8 vrijwilligers die de inloopmomenten gaan begeleiden. Hiervoor hebben ze een opleiding gevolgd en hebben ze ook kennisgemaakt met veel maatschappelijke organisaties uit Hardenberg tijdens zogenaamde Speed dates.

Open Dag

De afgelopen 2 weken is er proefgedraaid en zijn de puntjes op de i gezet. Tijdens de open dag van de Bibliotheek op zaterdag 12 november is het Infohuis Hardenberg ook aanwezig. Iedereen is welkom om even langs te komen voor een praatje, kennis te maken met de vrijwilligers of natuurlijk met vragen. Coördinator Henk Kok: “Na eenn lange voorbereidingstijd zijn we blij dat we van start kunnen. We hebben er zin en verwelkomen graag de inwoners van Hardenberg met al hun vragen in het Infohuis!”

Het Infohuis is geopend op maandag van 10.00 tot 12.00 uur, op woensdag van 15.00 tot 17.00 uur en op donderdag van 18.00 tot 20.00 uur.

Het Infohuis Hardenberg is telefonisch bereikbaar tijdens de openingsuren via 0523- 208368 of via email info@infohuishardenberg.nl.  Volg ook het Infohuis Hardenberg op Instagram en Facebook. Het Infohuis Hardenberg is een initiatief van de Samen Doen, Vechtdal Wonen, Bibliotheek Hardenberg en De Stuw.

Afbeelding
Concert Roon Staal in het Witkerkje Hardenberg 15 uur geleden
Inge (links) en Marjon storten zich op 25 mei vol enthousiasme en met overgave op de 21 km voor 'Het Gehandicapte Kind'.
Mega Wandel Marathon voor 'Het Gehandicapte Kind' Hardenberg 17 uur geleden
Young woman having a peaceful moment.
Gratis training Mindfulness Ommen 18 uur geleden
Afbeelding
Bestuurder aangehouden na eenzijdig ongeval in Geerdijk Twenterand 3 mei, 23:07
Afbeelding
Rover baalt van staking bij Arriva Twente Hardenberg 3 mei, 14:49