Afbeelding

Paasmarkt bij Reestkerk

za 15 januari 2022 Hardenberg

Bijna iedereen kent de Reestkerk wel, een eeuwenoud monumentaal kerkje in Oud-Avereest. De kerk staat in een prachtige omgeving, tegenover museumboerderij ‘De Wheem’ en naast een oude pastorie. Het is een geliefd wandelgebied, het hele jaar door. Naast de kerk lopen de mensen zo het mooie Reestdal in. 

Op zaterdag 16 april vindt er van 10.30–16.30 uur in en rondom de kerk een gezellige Paasmarkt plaats. Producenten van streekproducten bieden hun waren aan en er worden diverse activiteiten georganiseerd. Bent u geïnteresseerd om met uw producten op deze markt te staan?

Voor standhouders wordt dertig euro gerekend. Er is dan een tafel voor u van 1.20 x 0.80 m. Neemt u uw eigen stand mee, dan zijn de kosten twintig euro. Graag horen zij dan wat de afmetingen van de stand zijn. Per soort product, bv kaas, zorgt de organisatie ervoor dat er één, hooguit twee, stands staan. Voor verdere informatie en opgave: www.reestkerk.nl, activiteiten@reestkerk.nl, of bel 06-44744287 (Marjan Ouwejan).

Inge (links) en Marjon storten zich op 25 mei vol enthousiasme en met overgave op de 21 km voor 'Het Gehandicapte Kind'.
Mega Wandel Marathon voor 'Het Gehandicapte Kind' Hardenberg 3 minuten geleden
Young woman having a peaceful moment.
Gratis training Mindfulness Ommen 1 uur geleden
Afbeelding
Bestuurder aangehouden na eenzijdig ongeval in Geerdijk Twenterand 15 uur geleden
Afbeelding
Rover baalt van staking bij Arriva Twente Hardenberg gisteren
Afbeelding
Tennisclub houdt Pinkstertoernooi Ommen gisteren