Afbeelding

Wavin Well-Being

di 21 september 2021 Hardenberg

Wavin werkt samen met arbodienst WerkFijn en Zilveren Kruis en start nationaal vitaliteitsprogramma voor alle Wavin medewerkers. 


Een vitaliteits-bus van arbodienst WerkFijn en een smoothiebike van Zilveren Kruis Achmea, deze twee partijen staan vanaf 20 september op het parkeerterrein voor Wavin in Hardenberg. Het is het startschot van het Wavin Well-Being programma voor alle Wavin medewerkers in heel Nederland. 

Met de kick-off in de Nationale Vitaliteitsweek, zijn er voor alle medewerkers van Wavin Hardenberg preventief medische onderzoeken (PMO) beschikbaar gesteld. Door deelname aan het PMO krijgen de medewerkers meer inzicht in hun vitaliteit en gezondheid en krijgen ze passend advies hoe zij hun welzijn verder kunnen vergroten. Wavin faciliteert hierin door tools beschikbaar te stellen aan medewerkers om zelf met ‘Duurzame Inzetbaarheid’ aan de slag te gaan. Later dit jaar bezoekt de vitaliteits-bus ook de andere Wavin locaties in onder andere Dedemsvaart en Amsterdam.

Wavins strategie voor een duurzamere wereld wordt hiermee doorvertaald naar duurzaam werk in een gezonde werkomgeving voor medewerkers. “Wavin Well-Being laat zien hoe belangrijk wij het vinden dat onze medewerkers duurzaam inzetbaar zijn en blijven. Vitaliteit is een breed begrip en heeft betrekking op veel aspecten. Bijvoorbeeld op gedrag, gevoel en het algehele ‘zijn’. Om deze reden is de tagline van ons programma ‘Do well, Feel well, Be well’, aldus Marije van Doorn, People Director Benelux.

Wavin werkt samen met arbodienst WerkFijn en Zilveren Kruis. WerkFijn is specialist in vitaliteit en adviseert werkgevers bij het opstellen van beleid en het ondersteunen bij de praktische uitvoering daarvan. Daarnaast helpen zij medewerkers om vitaal te worden. “Met onze opvallende vitaliteits-bus voor de deur, geeft Wavin het PMO zichtbaarheid binnen de organisatie. De bus wekt interesse en laat de medewerkers zien dat hun organisatie stappen zet op het gebied van vitaliteit. Zo zorgt WerkFijn samen met Wavin voor een mooie aftrap van het vitaliteitsbeleid” aldus Jenet Bel, directeur WerkFijn.

Afbeelding
Come Together Hardenberg 56 minuten geleden
Afbeelding
Alzheimer café Coevorden Coevorden 2 uur geleden
Een aantal vechters van Fightday 4
FightDay 4: Waar Strijders Samenkomen voor Glorie. Nieuws Ingezonden 3 uur geleden
Afbeelding
Dodenherdenking met stille tocht Hardenberg 6 uur geleden
Afbeelding
Voorwaarts met geraniums op pad Hardenberg 8 uur geleden