Onderschrift foto: Onder toeziend ook van bestuurslid Bas de Vent ondertekenen Johan Oldekamp (links) en Erik Heid (rechts) een nieuw contract als trainer van v.v. EMMS
Onderschrift foto: Onder toeziend ook van bestuurslid Bas de Vent ondertekenen Johan Oldekamp (links) en Erik Heid (rechts) een nieuw contract als trainer van v.v. EMMS

Laatste seizoen hoofdtrainer Johan Oldekamp bij v.v. EMMS

wo 15 september 2021 Hardenberg

Afgelopen week zette hoofdtrainer Johan Oldekamp zijn handtekening onder een contract dat hem ook in seizoen 2021 – 2022 als hoofdtrainer bindt aan voetbalvereniging EMMS uit Slagharen. Dit zal tevens zijn laatste seizoen worden, na maar liefst 5 jaren van een prettige- en succesvolle samenwerking. 

Oldekamp geeft aan zeer blij te zijn om het 5e seizoen in mogen te gaan. “De staf en spelers zullen er alles aan gaan doen om er een fantastisch seizoen van te maken en de supporters weer veel plezier te geven op de zondagmiddag!”

Ook assistent trainer- en trainer van EMMS 2 Erik Hein ondertekende een contract voor een jaar. Na afloop van het seizoen 2021/22 zal hij Johan Oldekamp opvolgen als hoofdtrainer van v.v. EMMS 1. Erik is een vertrouwd gezicht op Sportpark De Kei, voorafgaand aan zijn trainersloopbaan voetbalde hij jarenlang in EMMS 1. Hij geeft aan content te zijn met de vorderingen die het tweede elftal de laatste twee jaren heeft gemaakt. “De samenwerking met het 1e elftal en hoofdtrainer Johan Oldekamp verloopt goed en ik ben er in geslaagd om mijn TC2 diploma te behalen. Uiteraard ben ik zeer blij met het vertrouwen dat EMMS in mij heeft uitgesproken om het seizoen 2022-2023 als hoofdtrainer aan de slag te gaan!”


Het EMMS bestuur is zeer content met de beide overeenkomsten, waarmee v.v. EMMS voor de aankomende seizoenen het technische plaatje heeft ingevuld. Tevens stelt het Erik Hein in de gelegenheid om de doorstroming van jeugd naar het eerste elftal te begeleiden.

dav
Beleef water in de meivakantie Twenterand 13 uur geleden
Afbeelding
Oudheidkundige Vereniging verwelkomt nieuwe voor zitter Twenterand 14 uur geleden
Afbeelding
Feestelijke opening van het zwemseizoen bij Het Heuveltjesbosbad Hardenberg 14 uur geleden
Afbeelding
'Vijvertuinen' opent poort Hardenberg 15 uur geleden
Afbeelding
Sientje is ERELID bij Buurtvereniging Sluis 6-7 Hardenberg Ingezonden 16 uur geleden