Afbeelding
G. Brokelman

Zwem4daagse in het Heuveltjesbosbad

vr 20 augustus 2021 Hardenberg

Van maandag 30 augustus tot en met vrijdag 3 september wordt bij het Heuveltjesbosbad in Balkbrug de zwem4daagse gehouden. Daarmee keert een gezellige happening weer terug in het mooie zwembad.

De zwemvierdaagse is een leuke en sportieve manier om de zomer af te sluiten voor jong en oud. Iedere avond tussen 17.30 en 19.30 uur lekker je baantjes zwemmen met daarnaast leuke activiteiten. Je kiest zelf op welke vier avonden je wilt zwemmen. Nadat je vier dagen je afstand hebt gezwommen, ontvang je een mooie medaille. De afstanden waar je uit kunt kiezen zijn 250, 500 of 1000 meter. De kosten voor abonnementhouders zijn 8 euro, niet-abonnementhouders betalen 10 euro. De medaille is bij de prijs inbegrepen. Iedere avond is er iets leuks te doen naast het zwemmen. Op vrijdagavond is de sluitingsavond en belooft het extra gezellig te worden. Inschrijven kan op heuveltjesbosbad.zwem4daagse.nl.

Feest en hondenzwemmen

Aansluitend aan de vierdaagse is er op zaterdag 4 september van 13.00 tot 16.00 uur het afsluitingsfeest waarbij iedereen gratis welkom is. Het wordt een gezellige dag met medewerking van een deejay. De dag wordt afgesloten met het jaarlijkse hondenzwemmen, van 16.30 tot 17.15 uur.

Afbeelding
Pinksterpret in Hardenberg Hardenberg 16 minuten geleden
Afbeelding
Buiten sporten deze zomer? Wordt zomer-lid bij DTC! Sport Ingezonden 1 uur geleden
Joy Woelders, Zanger Hans en Lucas & Gea treden op tijdens de Nederlandstalige muziekavond.
Bostheater Gramsbergen opent seizoen met Nederlandstalige muziekavond Nieuws Ingezonden 2 uur geleden
Ommerschans middelpunt van rondwandelingen met gids.
Rondwandelingen Ommerschans Hardenberg 2 uur geleden
Wethouder Alwin te Rietstap kwam het diamanten paar namens de gemeente feliciteren.
60-jarige bruidspaar Schuurman-van den Poll Hardenberg 2 uur geleden