Afbeelding

Ontdek welk OV-abonnement bij jouw reisgedrag past

do 19 augustus 2021 Hardenberg

Het hele jaar door met korting in het OV reizen? OV-abonnementen als Altijd Voordeel Oost of Dal Voordeel Oost bieden een uitkomst voor reizigers waarvan het reisgedrag in de afgelopen periode is veranderd.

Zo reisde Mirjam (35) voor corona iedere werkdag met de regionale trein naar kantoor. Nu ze een aantal dagen in de week blijft thuiswerken, heeft ze een flexibel OV-abonnement gekozen die past bij haar nieuwe reisgedrag. “Ik reis straks maximaal drie dagen per week naar mijn werk en wil ook de optie hebben om met de e-bike te gaan. Met Altijd Voordeel Oost reis ik altijd met korting, binnen en buiten de spits. Het jaarabonnement is nu ook nog eens tijdelijk 30% goedkoper dan normaal. Ideaal!”

Flexibel reizen met korting

Flexibel reizen doe je met het Altijd Voordeel Oost en Dal Voordeel Oost-abonnement. Met Altijd Voordeel Oost krijg je altijd korting, tijdens spits én daluren. Reis je alleen tijdens de daluren? Met het Dal Voordeel Oost abonnement reis je het hele jaar vanaf 9 uur met 40% korting. Senioren en kinderen t/m 11 jaar krijgen bovenop deze korting standaard 34% leeftijdskorting. In het weekend en op feestdagen kun je met beide abonnementen onbeperkt met korting reizen. De Altijd Voordeel Oost en Dal Voordeel Oost jaarabonnementen bestel je tussen nu en 15 december met 30% korting via www.ervaarhetov.nl/. De abonnementen zijn geldig in de bussen en regionale treinen (niet NS) in Gelderland, Overijssel en Flevoland (behalve Almere en Lelystad).

Productchecker

Is je reisgedrag de afgelopen tijd veranderd? En wil je weten welk abonnement op dit moment het beste bij je past? Doe dan de OV-productchecker via www.ervaarhetov.nl/productchecker. Op basis van een aantal vragen geeft de OV-productchecker een advies op maat over het meest geschikte abonnement of vervoersbewijs, met daarbij ook een alternatieve optie. Je vindt er ook meer informatie over de prijzen en de voorwaarden van de vervoersbewijzen.

Ervaar het OV

Ervaar het OV biedt regelmatig voordelige acties voor het openbaar vervoer. Wil je op de hoogte blijven van alle acties, aanbiedingen en handige OV-abonnementen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Zo ontvang je de acties direct in je mailbox! Meld je aan via www.ervaarhetov.nl/nieuwsbrief.

Afbeelding
Bestuurder aangehouden na eenzijdig ongeval in Geerdijk Twenterand 8 uur geleden
Afbeelding
Rover baalt van staking bij Arriva Twente Hardenberg 16 uur geleden
Afbeelding
Tennisclub houdt Pinkstertoernooi Ommen 17 uur geleden
Afbeelding
Vechtival voor tiende keer bij De Koppel Hardenberg 18 uur geleden
Afbeelding
Mannenkoor huldigt jubilarissen Twenterand 19 uur geleden