Henk Poot
Henk Poot

Studiebijeenkomst met ds. Henk Poot

za 13 april 2024 Coevorden

Op donderdag 18 april 2024 is er in Coevorden een studiebijeenkomst met spreker ds. Henk Poot namens Christenen voor Israël. Het onderwerp van deze bijeenkomst is: Waarom doet Israël ertoe?. De bijeenkomst vindt plaats in De Hoeksteen, Rabenhauptstraat 1 in Coevorden. Aanvang 20.00 uur. De toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Stel je voor dat Israël er niet meer toe doet. Dat het met de komst van Jezus en de christelijke kerk verdwenen is uit het plan van God met de wereld. Wat betekent dat voor ons denken en geloven in de kerk? Maar stel je voor dat Israël er wel toe doet?Wat betekent dat dan voor ons?

Veelgevraagd

Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan, zoals ‘De Knecht des Heren’ ‘Abraham een vriend van God’, ‘Jozef, een Messiaanse geschiedenis’, ‘Uittocht’ over het evangelie van Johannes en ‘Intocht’ over de brief aan de Romeinen. Ds. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.

Afbeelding
Jongeren uit Den Ham helpen Armenië Twenterand 3 uur geleden
Grens Heuvelen Classic op 8 juni
Toerclub H.W.V organiseert toertocht op 8 juni Nieuws Ingezonden 3 uur geleden
Afbeelding
"Een uitvaart moet vooral een waardevolle herinnering creëren" Partnerbijdrage 4 uur geleden
Afbeelding
Kerkdiensten van 9 en 12 mei Kerk 4 uur geleden
Afbeelding
Medische diensten van Hemelvaartsdag 9 mei en 11 en 12 mei Medisch 5 uur geleden