Afbeelding

Coevorder mannenkoor heeft nieuwe dirigent: Bernard Slofstra

do 29 februari 2024 Coevorden

Sinds begin februari is Bernard Slofstra uit Dedemsvaart de nieuwe dirigent van het Coevorder Mannenkoor. Bernard Slofstra is een bekende naam als koordirigent en piano- en zangleraar in Noord- en Oost Nederland. 

Naast het Coevorder Mannenkoor dirigeert hij op dit moment nog vier andere koren. Hij geeft verder prive muzieklessen voor volwassenen en kinderen en workshops op koor en zanggebied. Met zijn echtgenote Christianne Slager vormt hij samen ook nog Duo Cantando.

Het Coevorder Mannenkoor heeft ruim acht jaar onder leiding gestaan van Marco Warta. Om gezondheidsredenen moest hij een keuze maken in zijn muzikale werkzaamheden. En heeft hij daarom besloten in Coevorden te stoppen. Het Coevorder Mannenkoor kan terugkijken op een hele goede en plezierige samenwerking met Marco Warta, zelfs in de coronaperiode is het koor, weliswaar online, blijven zingen. 

Met Bernard Slofstra heeft het Coevorder Mannenkoor een uitstekende en enthousiaste opvolger gevonden waardoor het koor nog jaren met veel plezier kan repeteren en regelmatig zal optreden.

Afbeelding
Jongeren uit Den Ham helpen Armenië Twenterand 1 uur geleden
Grens Heuvelen Classic op 8 juni
Toerclub H.W.V organiseert toertocht op 8 juni Nieuws Ingezonden 1 uur geleden
Afbeelding
"Een uitvaart moet vooral een waardevolle herinnering creëren" Partnerbijdrage 2 uur geleden
Afbeelding
Kerkdiensten van 9 en 12 mei Kerk 2 uur geleden
Afbeelding
Medische diensten van Hemelvaartsdag 9 mei en 11 en 12 mei Medisch 3 uur geleden