Afbeelding

Coevorder mannenkoor heeft nieuwe dirigent: Bernard Slofstra

do 29 februari 2024 Coevorden

Sinds begin februari is Bernard Slofstra uit Dedemsvaart de nieuwe dirigent van het Coevorder Mannenkoor. Bernard Slofstra is een bekende naam als koordirigent en piano- en zangleraar in Noord- en Oost Nederland. 

Naast het Coevorder Mannenkoor dirigeert hij op dit moment nog vier andere koren. Hij geeft verder prive muzieklessen voor volwassenen en kinderen en workshops op koor en zanggebied. Met zijn echtgenote Christianne Slager vormt hij samen ook nog Duo Cantando.

Het Coevorder Mannenkoor heeft ruim acht jaar onder leiding gestaan van Marco Warta. Om gezondheidsredenen moest hij een keuze maken in zijn muzikale werkzaamheden. En heeft hij daarom besloten in Coevorden te stoppen. Het Coevorder Mannenkoor kan terugkijken op een hele goede en plezierige samenwerking met Marco Warta, zelfs in de coronaperiode is het koor, weliswaar online, blijven zingen. 

Met Bernard Slofstra heeft het Coevorder Mannenkoor een uitstekende en enthousiaste opvolger gevonden waardoor het koor nog jaren met veel plezier kan repeteren en regelmatig zal optreden.

Karin van Dijk
Oudjes even sToren 6 minuten geleden
Afbeelding
Andere koers.nu Hardenberg 38 minuten geleden
Afbeelding
Aanrijding op kruising Witmanweg en Weverijweg in Slagharen Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
Opening expositie meidenatelier Hardenberg Hardenberg 18 uur geleden
Afbeelding
Rudy Ligtenberg nieuwe directeur-bestuurder Mijande Wonen Hardenberg 18 uur geleden