Afbeelding

‘Zo heb je niets, zo heb je iets!’

wo 7 juni 2023 Coevorden

Schrijver Henk Langbroek is gastspreker tijdens het Alzheimer café Coevorden op woensdag 14 juni in de Hoeksteen aan de Rabenhaupstraat 1. Aanvang 19.00 uur. Het programma duurt tot circa 21.00 uur. De toegang is gratis. 

Langbroek houdt een lezing onder de noemer: Zo heb je niets, zo heb je iets! Hij neemt de aanwezigen mee in zijn wereld met jongdementie.

Nadat Henk de diagnose dementie kreeg, schreef hij het boek ‘Hardverwarrend’.Zijn boek wordt omschreven als een authentiek verslag van beginnende dementie, eerlijk, informatief, direct en met humor’. Naast het schrijven van een boek is Henk bekend van deelname aan het t.v. programma ‘Restaurant Misverstand’.

Henk vertelt over delen van zijn leven en zijn ervaringen, ondersteund door passages uit zijn boek. Wanneer Henk het even niet meer weet, dan is zijn vrouw Inge er om te helpen de juiste woorden te vinden. Hij gaat graag het gesprek met de aanwezigen aan. Henk neemt bij zijn bezoek aan het Alzheimer Café een aantal boeken mee voor de verkoop.

Afbeelding
Steekincident bij skatebaan Hardenberg Hardenberg 6 uur geleden
Afbeelding
Oppassen geblazen! Nepagenten actief in de regio Hardenberg 9 uur geleden
Vlnr: docent Bart-Jan van Kleef - Noa - Zoë - Maria - Roel Gritter
Leerlingen Greijdanus Hardenberg winnen podcastwedstrijd van de Historische Vereniging Hardenberg! Nieuws Ingezonden 11 uur geleden
Afbeelding
Veel ambities en plannen in 2023 uitgevoerd, financiële buffer versterkt Ommen 11 uur geleden
Afbeelding
Bergentheim - RKSV Bornerbroek Sport Ingezonden 14 uur geleden