Afbeelding

‘Zo heb je niets, zo heb je iets!’

wo 7 juni 2023 Coevorden

Schrijver Henk Langbroek is gastspreker tijdens het Alzheimer café Coevorden op woensdag 14 juni in de Hoeksteen aan de Rabenhaupstraat 1. Aanvang 19.00 uur. Het programma duurt tot circa 21.00 uur. De toegang is gratis. 

Langbroek houdt een lezing onder de noemer: Zo heb je niets, zo heb je iets! Hij neemt de aanwezigen mee in zijn wereld met jongdementie.

Nadat Henk de diagnose dementie kreeg, schreef hij het boek ‘Hardverwarrend’.Zijn boek wordt omschreven als een authentiek verslag van beginnende dementie, eerlijk, informatief, direct en met humor’. Naast het schrijven van een boek is Henk bekend van deelname aan het t.v. programma ‘Restaurant Misverstand’.

Henk vertelt over delen van zijn leven en zijn ervaringen, ondersteund door passages uit zijn boek. Wanneer Henk het even niet meer weet, dan is zijn vrouw Inge er om te helpen de juiste woorden te vinden. Hij gaat graag het gesprek met de aanwezigen aan. Henk neemt bij zijn bezoek aan het Alzheimer Café een aantal boeken mee voor de verkoop.

Een paar toppers
Leuke wedstrijd voor GV Gramsbergen Sport Ingezonden 18 minuten geleden
Acro duo Michelle en Emmelieke en trio Meike, Ilse en Indy
Acro teams TSH op plaatsingswedstrijd NK Sport Ingezonden 2 uur geleden
Afbeelding
N48 dicht na eenzijdig ongeluk met Corvette, herstelwerkzaamheden gaande Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Drie kampioenen bij v.v. Den Ham Sport Ingezonden 3 uur geleden
Afbeelding
Baby's houden van boeken Hardenberg 5 uur geleden